FPS Yüksek Fakat Drop Var!

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba Skygate sistemim geldi tüm driverlarını kurdum ve bios güncel. Ram frekanslarını da XMP profilinde çalışıyor şuan. AMD nin 22.5.1 olsun 22.6.1 ve şuan kullandığım en günceli olan 22.8.2 sürümü olsun hepsini denedim fakat bunun çözümünü bulamadım. Sorunum şu mesela GTA 5 oynarken araba sürdüğüm de anlamsız droplar yemeye başlıyorum. Valorant oynarken de aynı şekilde çok mini saniselerde drop giriyor aynı şekilde fortnite oynarken de. VSYNC açınca durum çözülüyor fakat giriş gecikmesi arttığı için oyundan zevk alamıyorum. Monitörüm ViewSonic VX3268 2K 144Hz FreeSync bir monitör FreeSync açıp denesem de çözüme ulaşamadım vsync dışında. Yardımcı olursanız sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çipset sürücünüz kurulu mu? Keza aynı şekilde SSD diskinizin yazılımı ve varsa Firmware güncellemesi yapılı mı? XMP profili kapalı denendi mi?

KS

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çipset sürücünüz kurulu mu? Keza aynı şekilde SSD diskinizin yazılımı ve varsa Firmware güncellemesi yapılı mı? XMP profili kapalı denendi mi?
İncehesap otomatik kurmuştu chipseti. SSD ve Firmware güncellemesi tam olarak nedir? XMP profilini yaptım.

KS

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Diskiniz WD SN350 modeli mi?
A-Data ALEG-700-512GCS 512GB NVMe SSD Disk Fakat GTA 5 480GB KINGSTON A400 500/450MBs SSD SA400S37/480G Ekstra depolamasına kurulu. Valorant ve diğer oyunlar fortnite vb. m2 adata ssd de olmasına rağmen onlarda da aynı sorun var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri