Fps yüksek takılmalar oluyor

Shocke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam öncelikle selamün aleyküm . Ben forumda yeniyim. 2 senedir bu sorunun çözümünü arıyorum.Son çare sizsiniz.Neyse Sıkıntım şu.
Laptop kullanıyorum 60hz yenileme hızına sahip.Nvidia gt540 bulunuyor ekran kartı olarak.100 fps üstü aldığım oyunlarda sıkıntı yokken CS:GO da fpsyi 60 a sabitlemezsem atlamalar oluyor sanki böyle mouse takılıyor gibi hissediliyor sabitlemediğim zaman 100 150 arası fps alıyorum sabitlersem hiçbir sıkıntı olmuyor.60 fpsdede oyunu zevkli oynayamıyorum çoğu kişi nvidia denetim masasından kaynaklı ayarlarına tekrar bak dediler ama 2 senedir böyle yardımcı olabilirmisiniz
(DONANIMDAN VEYA YAZILIMDAN HANGISINDEN KAYNAKLI OLDUGUMU BILMEDIGIM ICIN BURAYA ACTIM KONUYU)

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
60hz diyosun zaten 60 üstüne çıksa bi ise yaramayacak ki fps yüksek fps bile olsa drop yediğin zaman takılmalar zaten olur basit veya ölüme giriyosan daha çok fps drop yersin bide oyuncu sayısı fazla sana oyle gelmeyebilir ama 60hz oldugu için pc 60fps de oynamak en mantıklısı zaten belki farklı bi bilgisi olan olabilir :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam osd ekranı olacak o MSI ekranı değil YouTube da videolar mevcut oradan izleyip dediğim şekilde sol üstte değerler gözükmesi gerekiyor oyun içinde

KS

Shocke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
%40 50 civarı geziyor bakıyorum ben ona arada sırada

bana en iyi optimizasyon için nvidia denetim masası ayarlarını verebilirmisin ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ayarlarını hazırladığım Bu Resim 'deki gibi yapacaksın CS:GO için NVIDIA ayarlarını performans için bu şekilde yapıyorsun. Birde Windows 10 kullanıyorsan Ayarlar / Oyun sekmesine gel buradan Oyun Çubuğu ve DVR ayarlarını kapat. Daha sonra aşağıdakileri uygula. Hepsi bu kadar.

# Başlat menüsüne regedit yazın ve kayıt defterini başlat.
# HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore konumuna gir.
# GameDVR_Enabled girdisinin değerini 0 yap.
# HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\ konumuna gir.
# Bu konum içinde GameDVR adında yeni bir anahtar oluştur Windows 'a sağ tıklayıp yapılıyor.
# Anahtar içinde AllowGameDVR adlı bir DWORD 32bit girdisi oluştur ve değerini 0 olarak belirle. GameDVR 'a sağ tıklayıp yapılıyor.
# Bilgisayarını yeniden başlat.

KS

Shocke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TEŞEKKURLER HOCAM

bende onboard var intel 3000 görüntüyü ondan sağlıyorum o yüzdenmi takılmalar oluyor atlamalar oluyor acaba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemci içindeki entegre grafik birimi, harici ekran kartınız ve windows 'unuz güncel ise takılma vs. gibi bir durum yaratmaz o entegre GPU.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri