Fsp hyperk 600w sesli çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet.karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fsp hyperk 600w psu aldım 1 ay önce falan 2 hafta çok sessizdi hiç sesi yoktu neredeyse 2 hafta sonra sesli çalışmaya başladı bende servise gönderdim ses sorunu 1 gün yoktu sonra sabah tekrar açtım pc yi gene fan ses yapmaya başladı saka gibi ne yapabilirim sessiz bir fan mi alayım ve ya onerebileceginiz sessiz fan varmı ve ben kendim takabilirmiyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fan yatağı ses yapıyor olabilir. PSU eğer fanı aşağıya bakıyorsa kasanız izin veriyorsa fanı yukarı kalacak şekilde montajlayın. Bu sadece fan yataktaki boşluğu aşağıya alacağı için daha sessiz çalışacaktır. Eğer fanın kendisi sorun değilse bu şekilde çözülür sorun.

KS

ahmet.karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan denedim fakat delikleri denk gelmiyor güç kaynağının fani yukariya bakacak şekilde takmaya çalışıyorum delikler denk gelmiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Vida montaj delikleri mi denk gelmiyor? Eğer öyle ise montaj yapmadan PSU dışarıda ama fan yukarı bakacak şekilde dursun ses var mı bakın. Eğer ses yoksa sorun fan demektir bu şekilde bir yol ilerleriz.

KS

ahmet.karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hmm şuan fani tekrar asagiya göre montajladim tekrar deneyeyim

KS

ahmet.karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Vida montaj delikleri mi denk gelmiyor? Eğer öyle ise montaj yapmadan PSU dışarıda ama fan yukarı bakacak şekilde dursun ses var mı bakın. Eğer ses yoksa sorun fan demektir bu şekilde bir yol ilerleriz.

Peki sessiz bir fan alsam kendim taksam nasıl olur takabilirmiyim kendi sistemimin montajını yapmıştım bunu da yapabilirmiyim

KS

ahmet.karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan denedim psu fani yukarı ya bakacak şekilde cikartip denedim fakat hala ses yapıyor psu ne yapmaliyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer ses kesin fandan ise ve servise göndermek istemiyorsanız o fan boyunda bir fan alıp takabilirsiniz sorun yok ancak garanti dışı kalabilir ürün bilginiz olsun.

KS

ahmet.karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer ses kesin fandan ise ve servise göndermek istemiyorsanız o fan boyunda bir fan alıp takabilirsiniz sorun yok ancak garanti dışı kalabilir ürün bilginiz olsun.

Bu psuya uygun sessiz fan onerirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamamdır F/P sessiz sağlam bir ürün öneririm size.

Arctic BioniX F120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00092A) - 127 TL - Sessiz kaliteli bir fandır.

Eğer PSU üründeki fan kalınlığı daha inceyse bu fan kalın gelirse Arctic P12 Slim PWM PST, 120mm 4pin PST 2100RPM Siyah Çerçeve Siyah Kanat Kasa Fanı (AR-ACFAN00187A) 132 TL bu fanı alabilirsiniz. Bu fan 15mm kalınlığında ki standart fanlar normalde 25mm olur. Eğer yukarıdaki fan kalınsa ölçün fanınızı bu 2. önerimi alırsınız.

KS

ahmet.karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tamamdır F/P sessiz sağlam bir ürün öneririm size.

Arctic BioniX F120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00092A) - 127 TL - Sessiz kaliteli bir fandır.

Eğer PSU üründeki fan kalınlığı daha inceyse bu fan kalın gelirse Arctic P12 Slim PWM PST, 120mm 4pin PST 2100RPM Siyah Çerçeve Siyah Kanat Kasa Fanı (AR-ACFAN00187A) 132 TL bu fanı alabilirsiniz. Bu fan 15mm kalınlığında ki standart fanlar normalde 25mm olur. Eğer yukarıdaki fan kalınsa ölçün fanınızı bu 2. önerimi alırsınız.

Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri