4k dlss açık mı kapalı mı?Selam arkadaşlar.. Furmark testinde MSAA x8 yaptığım zaman 4k'da FPS 25 değerinde oluyor.. Asus Tuf 4070TI için normal bir davranış mı bu? Rica ediyorum bilgi sahibi olanlar, bir el atsın..
Gıcık oldum böyle FPS oranlarını görünce ama normal diyorsan senin sözüne itimat ediyorum (= Zaten MSAA açmadığım zaman 150 FPS alıyorum 4K'da ama MSAA böyle olunca bir danışayım dedim. Pinpirikliyim biraz en ufak kıpırtıda gıcık oluyorum. Teşekkür ederim bilgi için. O zaman 2K'ya odaklanacağım.Saf performansta 2K kartı sayılabilecek bir kart. Oyunlarda 4K oynatır , büyük ihtimalle FurMark fazla zorluyordur. DLSS İle oyunlarda hiç sıkıntı çıkarmaz zaten. Normal bence.
4K Oyun da oynatır zaten ama dediğim gibi FurMark fazla zorluyor. DLSS ile çok rahat 4K 60 FPS üstü alırsınız.Gıcık oldum böyle FPS oranlarını görünce ama normal diyorsan senin sözüne itimat ediyorum (= Zaten MSAA açmadığım zaman 150 FPS alıyorum 4K'da ama MSAA böyle olunca bir danışayım dedim. Pinpirikliyim biraz en ufak kıpırtıda gıcık oluyorum. Teşekkür ederim bilgi için. O zaman 2K'ya odaklanacağım.
Furmark'ta DLSS açabiliyor muyuz? Oyun içi sıkıntı yaşamadım. Cyberpunk'ta 70 derecenin üzerine çıkmadım. Ama haliyle Cyberpunk biraz bozuk bir oyun 4090'da olsa yine bazı noktalarda kasma yapar diye düşünüyorum.4k dlss açık mı kapalı mı?
DLSS açabiliyoruz o zaman Furmark'ta doğru mudur?4K Oyun da oynatır zaten ama dediğim gibi FurMark fazla zorluyor. DLSS ile çok rahat 4K 60 FPS üstü alırsınız.
Evet doğrudurFurmark'ta DLSS açabiliyor muyuz? Oyun içi sıkıntı yaşamadım. Cyberpunk'ta 70 derecenin üzerine çıkmadım. Ama haliyle Cyberpunk biraz bozuk bir oyun 4090'da olsa yine bazı noktalarda kasma yapar diye düşünüyorum.
DLSS açabiliyoruz o zaman Furmark'ta doğru mudur?
Yanlış yazdım. DLSS ile oyunlarda çok rahat 4K 60 FPS üstü görürsünüz.Furmark'ta DLSS açabiliyor muyuz? Oyun içi sıkıntı yaşamadım. Cyberpunk'ta 70 derecenin üzerine çıkmadım. Ama haliyle Cyberpunk biraz bozuk bir oyun 4090'da olsa yine bazı noktalarda kasma yapar diye düşünüyorum.
DLSS açabiliyoruz o zaman Furmark'ta doğru mudur?
Ahaha deli gibi Furmark'ta DLSS açmayı arıyorum. Şimdi ona baktım sadece oyunlarda açılan bir teknolojiymişYanlış yazdım. DLSS ile oyunlarda çok rahat 4K 60 FPS üstü görürsünüz.