Fx8300 Serisi işlemci OC Hk.

Ekremy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 8300 fx işlemcili bir pc aldım 3.3 te çalışıyor stok hızda ancak hız aşırtmak istiyorum çünkü bu şekilde valorant dahi oynatmıyor ekran krtı r7 370 4 gb over clock nasıl yapabilirim yardımcı olacak biri varmıdır 4.5 ta stabil çalışıyor sanırım ayarları güzel yapıldığında

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında o işlemcinin rahat rahat valorant oynatması gerekir. Drop sorunu falan mı yaşıyorsunuz ? Birde FX serisi fazla ısınıyor oyunda drop yaşıyorsanız ondan olabilir. Soğutucunuz iyi değilse OC yapmak kötü bir seçenek.

KS

Ekremy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında o işlemcinin rahat rahat valorant oynatması gerekir. Drop sorunu falan mı yaşıyorsunuz ? Birde FX serisi fazla ısınıyor oyunda drop yaşıyorsanız ondan olabilir. Soğutucunuz iyi değilse OC yapmak kötü bir seçenek.
Drop sorunu var hocam fps çok dalgalı valorantta bi iniyor bir çıkıyor soğutmada sorun yok

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
O işlemci eskide olsa güçlü sayılır. Valorant için rahat rahat oynatması gerekir. Sadece Valorantta sorun yaşıyorsanız oyun odaklıdır.

KS

Ekremy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O işlemci eskide olsa güçlü sayılır. Valorant için rahat rahat oynatması gerekir. Sadece Valorantta sorun yaşıyorsanız oyun odaklıdır.
Loldede öyle hocam mesale 2. Monitörde film açıyorum lole giriyorum fps 130 lardan 20 30 lara inip inip çıkıyor droplanıyor

KS

Ekremy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10 ila 40 arası fps veriyor kaldırıp atıcam şimdi iyice anımı sıktı :d

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
10 ila 40 arası fps veriyor kaldırıp atıcam şimdi iyice anımı sıktı :d
Yani genellikle daha iyi sistemlerde bile o oyundan şikayet var. LoL tarafında bilmiyorum ama valorantın kendisi sıkıntılı. Drop olayları da ya Ram yada ısıdan falan olabiliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri