G24F-2 Bu Ghostmudur?

wtbkOO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Dostlar,

BenQ 2510s de yaşadığım şeyi yine yaşıyorum, acaba Monitör mü sıkıntılı yoksa ekran kartında mı sıkıntı var yada ekran kartının HDMI portunda mı bilemiyorum. Display kablo sipariş verdim onun ile deneyeceğim bir de. Bu sorunun nedeni nedir acaba 2 monitörde de aynısını yaşıyorum.

Ek olarak ışık sızması var mıdır fps modunda siyah ekranda beyaz oluyor fotoğraflarını koydum. Standart mod da ise kenarlar glowlu gibi.

KABLO olarak bunu aldım perşembe günü gelecek displayport ile deneyeceğim. monitörü İADE etmeli miyim yoksa ekran kartımda mı sıkıntı var.?

Görseller: https://disk.yandex.com.tr/d/I0SHFDSduST2ow

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141
Öyle aşırı bir Ghosting sorunu göremedim ben. Gecikme süreniz nedir monitör ayarlarınızda? Overdrive değerlerinizden bahsediyorum.

KS

wtbkOO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• 20220817_023737.jpg
    20220817_023737.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 19
KS

wtbkOO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OC modunu kapatıp dener misiniz 165Hz olarak. Bu monitörü bayağı bir inceledim ama Ghosting sorunu yaşayan bir kişiye rastlamadım. Ya size gelen üründe bir sıkıntı var yada siz aşırı dikkatlisiniz.
konu açmadan önce denedim hocam yine olmuyor videoda acıkca belli değilmi ki

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141
konu açmadan önce denedim hocam yine olmuyor videoda acıkca belli değilmi ki
Ghosting seviyesi kişiye göre değişir. Bana göre öyle ahım şahım bir Ghosting seviyesi yok. IPS panelde olması gereken kadar var gibi duruyor ama işte bu bana göre böyle. Çok dert ettiyseniz monitörü iade edin tabi iade hakkınız geçmediyse.

KS

wtbkOO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ghosting seviyesi kişiye göre değişir. Bana göre öyle ahım şahım bir Ghosting seviyesi yok. IPS panelde olması gereken kadar var gibi duruyor ama işte bu bana göre böyle. Çok dert ettiyseniz monitörü iade edin tabi iade hakkınız geçmediyse.
iade hakkım geçmedi de ben kendimi anlatamadim. Bu pubg de scopun izi kalma olayının aynısı benq 2510s de yaşadım acaba sorun ekran kartında olabilirmi ?

Bu da Benqdan kalan videolar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141
iade hakkım geçmedi de ben kendimi anlatamadim. Bu pubg de scopun izi kalma olayının aynısı benq 2510s de yaşadım acaba sorun ekran kartında olabilirmi ?

Bu da Benqdan kalan videolar

Ben G24F-2 ürününe takıldım orayı komple atladım. Bu 2 monitörde başarılı ürünler olmasına raümen aynı sorunu yaşamanız normal değil. Ekran kartınızda bir sorun olma olasılığı var yada sürücü odaklı. Sürücüyü kaldırıp kurdunuz mu daha önce?

KS

wtbkOO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben G24F-2 ürününe takıldım orayı komple atladım. Bu 2 monitörde başarılı ürünler olmasına raümen aynı sorunu yaşamanız normal değil. Ekran kartınızda bir sorun olma olasılığı var yada sürücü odaklı. Sürücüyü kaldırıp kurdunuz mu daha önce?
Ekran kartım rx6600 güncel tutuyorum ama kaldırıp kurmadım deneyeyip geliyorum. Ek olarak ekran kartının hdmi portundan süpelendiğim için display kablo aldım. Yarin onun ilede deneyeceğim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141
Ekran kartım rx6600 güncel tutuyorum ama kaldırıp kurmadım deneyeyip geliyorum. Ek olarak ekran kartının hdmi portundan süpelendiğim için display kablo aldım. Yarin onun ilede deneyeceğim.
2 monitörü de HDMI ile mi denediniz? Ben DP ile de denemişsinizdir diye az önce yazmadım ama evet soket sıkıntısı da olabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141
Yine aynı değişen bir şey olmadı. Ekran kartını garantiye yollamalımıyım ?
Bilemiyorum sorun var mı yok mu ama bu üründe hiçbir yerde bu yaşadığınız sorundan ne bahseden var kullanıcı olarak yerli/yabancı kaynaklarda nede incelemelerde geçiyor surun var diye. Ya üründe sorun var sizde yada sizin algıladığınız şey normal. Siz daha hızlı bir panele alışık olabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri