Çözüldü G24F-2 Monitör Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda linkini attığım monitörü almayı düşünüyorum. Bütçem aşağı yukarı bu civarda. Yorumlarda da olumsuzluk görmedim. Bu tarzda IPS panel ve en az 120Hz-1ms olacak şekilde buna rakip ne alınabilir?

Şimdiden sagolun.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Gigabyte en iyi seçenek sadece ses sistemi yok.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Gigabyte en iyi seçenek sadece ses sistemi yok.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
Ses sistemi önemli değil. Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör diyebilir miyiz?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda linkini attığım monitörü almayı düşünüyorum. Bütçem aşağı yukarı bu civarda. Yorumlarda da olumsuzluk görmedim. Bu tarzda IPS panel ve en az 120Hz-1ms olacak şekilde buna rakip ne alınabilir?

Şimdiden sagolun.

Gayet iyi bir ürün, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4

claude

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Konu

ben de 3 asus monitör arasında kalmıştım ama g24f-2 aldım. hem kullanan arkadaşımın yorumları hem de forumda açılan konular doğrultusunda. içerisinden çıkan hdmi 2.0 kablo ile 180hz kullanılabildiği belirtilmiş ama net bir bilgi bulamadığım için bilmiyorum.

sipariş verenlerin siparişi ne kadar sürede kargoya verildi acaba?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden sagolun.

Ben aldım bu fiyata alınabilecek en iyi IPS monitör.

Konu

ben de 3 asus monitör arasında kalmıştım ama g24f-2 aldım. hem kullanan arkadaşımın yorumları hem de forumda açılan konular doğrultusunda. içerisinden çıkan hdmi 2.0 kablo ile 180hz kullanılabildiği belirtilmiş ama net bir bilgi bulamadığım için bilmiyorum.

Benim bir günde verildi.

bybarisss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
Konu

Hdmi 2.0 180hz destekliyor sorun yok. Ama gsync açabilmek için dp bağlaman şart.
Ben de dün aldım bugün kargoya verdiler

claude

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hdmi 2.0 180hz destekliyor sorun yok. Ama gsync açabilmek için dp bağlaman şart.
dün akşam 8 gibi sipariş vermiştim ama benimki hala hazırlanıyor olarak görünüyor. umarım bugün kargoya verilir çünkü şu an monitörüm yok.

kargoya verilmiş biraz önce

Son düzenleme:
KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Gsync için DP şart mı kesin mi yani? Önerebileceğin DP kablosu var mı peki, nette baktımda olumsuz yorumlar şüphe ettirdi.

bybarisss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri