G733 Telefona Bağlanir Mi?

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Selamlar,

3600 3700 lira bütçem var. Airpods almak yerine hem telefon hem pcde kullanmak istiyorum. G733ü USB type c dönüştürücü ile kullanır mı

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
KS

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ss kulaklıkların giriş seviyesini denemiştim fiyatına göre çok kötüydü. orta ve üst sınıf hakkında deneyimim yok maalesef
Tamam ama barracudadan iyidir değil mi?
Ayrıca hijyen falan pek sorun olmaz her gün internet kafede farklı farklı masalarda oyun oynuyorum

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Tamam ama barracudadan iyidir değil mi?
Ayrıca hijyen falan pek sorun olmaz her gün internet kafede farklı farklı masalarda oyun oynuyorum
ses performansı hakkında denemeden yorum yapamam. ancak incelemelerine baktığımda mikrofon, tasarım(dışarıda da kullanacakmışsın), kutu içeriği, batarya ömrü, güncellik ve garanti durumunu baz alırsak razer benım nezlimde daha alınası durumda.

KS

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ses performansı hakkında denemeden yorum yapamam. ancak incelemelerine baktığımda mikrofon, tasarım(dışarıda da kullanacakmışsın), kutu içeriği, batarya ömrü, güncellik ve garanti durumunu baz alırsak razer benım nezlimde daha alınası durumda.
Hocam biri en üstü önemli bir kulaklık markasının diğeri ise yinede iyi lakin en iyisi değil

KS

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Konuya açıklık getireyim. Kulaklığa o kadar para vermek istemedim. Razer battle bundle ve ornata v3 mecha hibrit aldım. Gayet memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri