bütçe nedir daha iyi öneri gelebilir.Msi olan 500tl daha pahalı. Sizce hangisi alınmalı? 500 daha verip Msi almak mantıklı mı?
3090 Tİ de var düşünürsen.Hocam aslında max 22k denebilirde bütçemi aşırı zorluyorum. Sözde 15k ya 3070ti alıp çekilecektim. Yok 8gb ram yok böyle falan vazgeçtim. E olmuş zaten 3080 ler 20k 2-3k verip 4070ti almak daha mantıklı geliyor. Bütçe max 23k.
Bence evet. Son attığım ikisinden de iyi.Alınmayacak kadar kötüler mi ? Galax ın 4070ti ı nasıldır?
Msi soğutması iyi kanka en iyi soğutmslardan msiAlınmayacak kadar kötüler mi ? Galax ın 4070ti ı nasıldır?
Marakaya göre soğutma iyi kötü diyemeyiz modele göre deriz.Msi soğutması iyi kanka en iyi soğutmslardan msi
AKSİNE MSI'IN ALINMAYACAK TEK MODELİ SOĞUTMA OLARARK DİPTE.Msi bu modelde bence gayet başarılı
Marakaya göre soğutma iyi kötü diyemeyiz modele göre deriz.
Hocama katılıyorum bu modelin soğutması çok kötü.Msi bu modelde bence gayet başarılı
Marakaya göre soğutma iyi kötü diyemeyiz modele göre deriz.
Hocam biraz bekleyip bütçeyi azıcık daha arttırıp Asus Tuf 4070 Tİ alsam nasıl olur sizce ?4070 Tİ İSE BU KARTI ÖNERİRİM ÜST DÜZEY SERİLERDEN.
![]()
Inno3D RTX 4070 TI Ichill X3 C407T3-126XX-186148H 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D RTX 4070 TI Ichill X3 C407T3-126XX-186148H 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D RTX 4070 TI Ichill X3 C407T3-126XX-186148H 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bence evet. Son attığım ikisinden de iyi.
Birbirlerine denk modeller.Hocam biraz bekleyip bütçeyi azıcık daha arttırıp Asus Tuf 4070 Tİ alsam nasıl olur sizce ?
Tuf hoşuma gitti gibi de PCB si çok açık geldi bana tozlanma falan sorun olur mu ?
İCHİLL modeline göre daha mı iyi yoksa daha mı kötü ?
Dürüst olmak gerekirse İCHİLL hem görüntü , rgb , soğutma olarak daha iyi gibi geliyor aslında. Ama aldıktan sonra bir sorun çıksa orada sıkıntı başlayacak sıkıntı ASUS dada çıkıyor evet ama İnno3D TR de ne kadar sorunun arkasında durur muamma. Bekleyip TUF alacağım sanırım teşekkürler yardımın için.Birbirlerine denk modeller.
En uygun bu fiyata buldum ASUS TUF.
ICHILL x3 Soğutma bloğu daha kalın
Dediğim gibi TUF yerine ICHILL tercih et ya da bütçe artırıp X TRİO al bence.Dürüst olmak gerekirse İCHİLL hem görüntü , rgb , soğutma olarak daha iyi gibi geliyor aslında. Ama aldıktan sonra bir sorun çıksa orada sıkıntı başlayacak sıkıntı ASUS dada çıkıyor evet ama İnno3D TR de ne kadar sorunun arkasında durur muamma. Bekleyip TUF alacağım sanırım teşekkürler yardımın için.
hocam 2. el düşünür müsünüz?Dürüst olmak gerekirse İCHİLL hem görüntü , rgb , soğutma olarak daha iyi gibi geliyor aslında. Ama aldıktan sonra bir sorun çıksa orada sıkıntı başlayacak sıkıntı ASUS dada çıkıyor evet ama İnno3D TR de ne kadar sorunun arkasında durur muamma. Bekleyip TUF alacağım sanırım teşekkürler yardımın için.
Hocam bu paralara çıktıktan sonra 2. el mantıklı gelmiyor bana. Neyin 2. eli olduğuna da bağlı tabi.hocam 2. el düşünür müsünüz?
haklısınız 2. el rtx 3070 ti kullanıyorum ama benim aldığım gibi sıkıntısız bulmak piyango gibi yinede arada bir 2. el sayfalarını takip etmenizi öneririm belki cidden güzel kart çıkar.Hocam bu paralara çıktıktan sonra 2. el mantıklı gelmiyor bana. Neyin 2. eli olduğuna da bağlı tabi.
https://www.dfsbilgisayar.com/msi-g...gddr6x-192bit-ekran-karti?ref=akakce&v=1.15.6 hocam 22.6k ya buldum eğer satıcı güvenilirse limit arttırıp almayı düşünüyorum. Piyasa fiyatının çok altında dfs bilgisayar faturasız 2. el ürün satıyor diye söylentiler vardı doğru mu bunlar ?Dediğim gibi TUF yerine ICHILL tercih et ya da bütçe artırıp X TRİO al bence.
EN UCUZ X TRİO BUNU BULDUM BENCE ALINIR TUF DAN ÇOK ÇOK DAHA İYİ.
![]()
MSI RTX 4070 TI GAMING X TRIO 12G Uygun Fiyatıyla Tebilon'da
MSI RTX 4070 Ti Ekran Kartı Modeli Uygun Fiyat ve Resmi Tedarikçisi Garantisi İle Tebilon'dawww.tebilon.com
DFS Bilgisayar güvenilir diye biliyorum.https://www.dfsbilgisayar.com/msi-g...gddr6x-192bit-ekran-karti?ref=akakce&v=1.15.6 hocam 22.6k ya buldum eğer satıcı güvenilirse limit arttırıp almayı düşünüyorum. Piyasa fiyatının çok altında dfs bilgisayar faturasız 2. el ürün satıyor diye söylentiler vardı doğru mu bunlar ?