Gainward RTX 3070 Phoenix kartı nasıldır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler Gainward GeForceGainward GeForce RTX 3070 Phoenix 8GB GDDR6 Oyun Grafik Kartı 3xDP/HDMI, 4.71056E+12 bu kartı az önce 11400 tl satın aldım. karttan hiç anlamıyorum markasınıda bilmiyorum,
bu fiyatlara tercih edilir mi ? mining vs için degil, sadece oyun oynanacak
bilgilendirirseniz sevinirim çok teşekkürler.

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Cvp: Gainward RTX 3070 Phoenix kartı nasıldır?

keske asus msi gigabyt gibi bilindik bir marka alsaydınız hocam

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Gainward RTX 3070 Phoenix kartı nasıldır?

cevikyusuf' Alıntı:
keske asus msi gigabyt gibi bilindik bir marka alsaydınız hocam
bilgisayar topluyorum hocamda, ilk bakılacak parca en sona kaldı. rtx 3050 3060 amd 6600 felan bakıyordum.
10 15 dakıkalıgına stoga giriyor bilmeden aldık. bu ürün 15 20 dakıkida bitti. araştırmaya sormaya fırsat olmuyor.
bende soylediniz markaları takip ediyordum ama

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Çok iyi fiyat , keyifle kullanın . Asus , Gigabyte , MSI gibi markaların giriş seviyesi ürünlerinden başarılı bir ürün hatta . Kasa hava akışının iyi sağlarsanız ısınma sorunu da yaşamazsınız . Keyifli kullanımlar.

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

BatuhanKLC' Alıntı:
Çok iyi fiyat , keyifle kullanın . Asus , Gigabyte , MSI gibi markaların giriş seviyesi ürünlerinden başarılı bir ürün hatta . Kasa hava akışının iyi sağlarsanız ısınma sorunu da yaşamazsınız . Keyifli kullanımlar.
teşekkürler hocam. o paralar ediyorsa sıkıntı yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Gainward markası PALIT markasına ait bir markadır. Bir sorun yok yani. Fiyat çok iyi hayırlı olsun diyorum.

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Gainward markası PALIT markasına ait bir markadır. Bir sorun yok yani. Fiyat çok iyi hayırlı olsun diyorum.
teşekkürler hocam.hiç anlamayınca yanlış bir şeyler yapmaktan korkuyoruz. son olarak 2 3 bin tl civarında bir mönitör önerileriniz olur mu.
ekran kartı amd invidia kesinleşmeyince almamıstım.Samsung Odyssey G5 27 inç QHD 2K 1 ms 144 Hz Freesync HDR 10 1000 R Kavisli VA Gaming Monitör. 3100 tl ye almamıştım şu anda da 4 bin tl

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

G5 iyidir ama Smearing yani renk bulaşması sorunu yaşama ihtimaliniz var bilginiz olsun. Kullanıcıların kayda değer bir kısmı özellikle siyah renklerde bu sorunu yaşadığını belirtmiş. Bu sorunu şöyle anlatabilirim sanki böyle sulu boya efekti gibi renkler bulaşıyor yandaki piksellere. Sizde de olacak diye bir durum yok ama söyleyeyim dedim.

Bütçeniz az bu bütçeye 3K bütçeye G5 harici ürün var mı bilmiyorum piyasada. 2K bütçeye hele hiç ürün yok. Monitör piyasası ciddi fiyat artışı yaşadı son birkaç ayda. Bu yüzden bütçenizi 4K sınırına çekerseniz önerilerim olur G5 harici.

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
G5 iyidir ama Smearing yani renk bulaşması sorunu yaşama ihtimaliniz var bilginiz olsun. Kullanıcıların kayda değer bir kısmı özellikle siyah renklerde bu sorunu yaşadığını belirtmiş. Bu sorunu şöyle anlatabilirim sanki böyle sulu boya efekti gibi renkler bulaşıyor yandaki piksellere. Sizde de olacak diye bir durum yok ama söyleyeyim dedim.

Bütçeniz az bu bütçeye 3K bütçeye G5 harici ürün var mı bilmiyorum piyasada. 2K bütçeye hele hiç ürün yok. Monitör piyasası ciddi fiyat artışı yaşadı son birkaç ayda. Bu yüzden bütçenizi 4K sınırına çekerseniz önerilerim olur G5 harici.
hocam ekran kartı 20 gün kargolama süresi var.  ben kampanya indirim kovalayacam :D
nelere dikkat etmem lazım, size zahmet önerilerde bulunun yanlış ürünlere yönelmeyelim.4 k civarıda olur

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Dikkat etmeniz gerek çok fazla şey yok. Benim şahsi önerim sadece marka konusunda öyle her takır takır kopyalayan markalardan uzak durun ve ürünün kronik denilebilecek bir sorunu var mı ona bakın. Birde bir ürün gözünüze çarparsa buradan konu açıp sorabilirsiniz.

Onemack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

Bütçeni az ama o ekran kartına yakışır bir ekran almalısın bence :) sonucta 3070

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Dikkat etmeniz gerek çok fazla şey yok. Benim şahsi önerim sadece marka konusunda öyle her takır takır kopyalayan markalardan uzak durun ve ürünün kronik denilebilecek bir sorunu var mı ona bakın. Birde bir ürün gözünüze çarparsa buradan konu açıp sorabilirsiniz.

tamam hocam teşekkürler.

Onemack' Alıntı:
Bütçeni az ama o ekran kartına yakışır bir ekran almalısın bence :) sonucta 3070

hocam 10 15 bin tl arası pc toplayalım diye çıktık yola 27.500 tuttu şu ana kadar.. iyisi olsun derken :D  bir monitör kaldı. sagolsun buradan da yardımcı oldular gönlüme göre oldu.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

M ozan' Alıntı:
BatuhanKLC' Alıntı:

Rica ederim . Kötü marka değildir . İçin rahat olsun .

M ozan' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

tamam hocam teşekkürler.

Onemack' Alıntı:

hocam 10 15 bin tl arası pc toplayalım diye çıktık yola 27.500 tuttu şu ana kadar.. iyisi olsun derken :D  bir monitör kaldı. sagolsun buradan da yardımcı oldular gönlüme göre oldu.

Hep öyle başlar sonra gider de gider  :) Allah kolaylık versin, ara ara indirim başlıklarını kontrol et ben denk gelince paylaşıyorum  ;)

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

BatuhanKLC' Alıntı:
M ozan' Alıntı:

M ozan' Alıntı:
tamam hocam teşekkürler.

Hep öyle başlar sonra gider de gider  :) Allah kolaylık versin, ara ara indirim başlıklarını kontrol et ben denk gelince paylaşıyorum  ;)

çok sagolun hocam takipteyim

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

M ozan' Alıntı:
BatuhanKLC' Alıntı:

çok sagolun hocam takipteyim

Rica ederim keyifli forumlar.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109

@"M ozan" Nereden aldınız ekran kartını? 20 gün teslim süresi varsa yurtdışı sanırım.

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

theory of a dead man' Alıntı:
@"M ozan" Nereden aldınız ekran kartını? 20 gün teslim süresi varsa yurtdışı sanırım.
hocam amazon tr üzerinden aldım ama satıcı gönderici amazon germany.anlık stok giriyor. takip ettigim kadarı ile güzel indirim olursa 20 gün civarı teslimat süresi oluyor. mesala 6100 tl ye gıgabyte 3050 vardı, oda 20 gün civarı teslimat tarihi vardı. benim topladıgım sisteme tavsiye etmediler 3050.
7100 tl ye asus 6600 vardı 90 tl eksik geldi limit yetmedi, ertesi gün yükledik ama ürün fiyat degişti.bu nasip oldu neye niyet neye kismet oldu bizimkisi.  tecrübe sahibi olduk, bilgisayar toplamak sabır işiymiş onu ögrendik.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109

Hayırlı olsun hocam ben de bakıyorum da işin içine vergi girince fark azalıyordu. Sizin modeli takip edeyim. Çok iyi fiyata almışsınız güle güle kullanın.

KS

M ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

theory of a dead man' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam ben de bakıyorum da işin içine vergi girince fark azalıyordu. Sizin modeli takip edeyim. Çok iyi fiyata almışsınız güle güle kullanın.
teşekkürler hocam, takip etmek lazım güzel ürünlerin linkini paylaşiyorlar. (DH) de gördüm bir arkadaş paylaşmış,ben de aldım. üst düzey anlamadıgım için dün kartı sipariş geçtim direk buraya sordum ne oldugunu bilmiyorum hiç bir fikrim yok. umarım sizde gönlünüze göre bir kart bulursunuz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri