Soru Gamebooster rtx 3060 Ti Ekran Kartı Mı Üretmiş?

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Az önce bildirim geldi konusunu açayım dedim fiyatı diğer modellere göre 1200 tl falan ucuz testlerde iyi görünüyor sonuçlar ilginç geldi baya

1674831093814.png

1674832454816.png

inceleme videosu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Daha videoyu izlemedim ama ekran kartı tarafında sadece diğer markalara göre biraz sıcak çalışabilir diye düşünüyorum ve bu da sorun olmaz. Üstelik ucuz. Tercih edilebilir bence.

KS

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Daha videoyu izlemedim ama ekran kartı tarafında sadece diğer markalara göre biraz sıcak çalışabilir diye düşünüyorum ve bu da sorun olmaz. Üstelik ucuz. Tercih edilebilir bence.

bende öyle düşünüyorum türkiyede en çok öne çıkan şey para. ne kadar ucuzsa o kadar çok tercih ediliyor. sonuçta nvidia çipseti var içinde fason da üretmiş olsada

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
KS

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Sonuçlar en az gameboosterin ekran kartı üretmesi kadar şaşırtıcı. Ben kart kesin aşırı sıcak çalışıyordur diye girdim max 68 görünce bi şaşırdım.

al bendende o kadar hocam dakika 8:24 deyim şuan videoda 67 derece görüyor furmarkta

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Videoyu izledikten sonra ki yorumumu paylaşıyorum. Bence kart performans olarak iyi. Sıcaklık da fiyat farkını düşününce güzel denilebilir. Tek beğenmediğim kısım kartın tasarımı. Yıl 2023 oldu hâlâ basit çizgili tasarımla kart sunmuşlar. Biraz rakiplere bakıp kendilerini geliştirmeleri gerek.

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Videoyu izledikten sonra ki yorumumu paylaşıyorum. Bence kart performans olarak iyi. Sıcaklık da fiyat farkını düşününce güzel denilebilir. Tek beğenmediğim kısım kartın tasarımı. Yıl 2023 oldu hâlâ basit çizgili tasarımla kart sunmuşlar. Biraz rakiplere bakıp kendilerini geliştirmeleri gerek.
Hocam bu fiyata 3060ti aldıktan sonra tasarım umrumda olmaz valla ama gerçekten inanılmaz kotu olmus

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Zaten kasanın içinde görmeyeceğiz haklısınız ama ben bir tasarım falan beklerdim. RGB olan bir çizgi falan yakışırdı yan tarafa.
Dümdüz siyah yapsalarmis 10kat daha iyi dururmus. Çocuk şeyi gibi yapmışlar. Ön yüz çok saçma ve kötü olmusta zaten performansi önemli.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
sinerji 7299 yapmış fiyatı hocam rekabete gel :D
asus rtx 2060 var bende direk satışa kokuyom 5-6k ya satsam üstüne ekleyip alacam. aradaki performans farkı uçurum

Evet şimdi gördüm fakat bence Gainward daha güvenilir bir marka, Palit'in alt markası zaten. 300-400₺ için riske değmez bu fiyatlarda bence.
dostum chipset nvdia ile aynı yerim altmarkasını hangi altmarkalar chipseti aynı kullanıyor.

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Fiyat iyi performans da iyi alınır mı eğer bütçen yoksa ve parça parça toplayacaksan alınır ama hazır sistemlerde görsem önermem.

KS

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Yeni olduğundan fiyatı ucuz yapıp çok satıp rekabete girmek istiyor olabilir. Birde parça kalitesi düşük olabilir. Diğer kartları bilmiyorum ama 4 bakır boru vardı. Diğer marka/modellerde daha fazladır herhalde.

katılıyorum yeni çıktığı için fiyat yapıyor olabilirler ama sonuçta abi isimden kaybediyorlar ya düzgün bir isimle yeni bir kart gibi çıksalar daha tutardı gamebooster nedri

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri