Zotac 3060 mi gamebooster 3060ti mi gelse şimdi karar ver.Az önce bildirim geldi konusunu açayım dedim fiyatı diğer modellere göre 1200 tl falan ucuz testlerde iyi görünüyor sonuçlar ilginç geldi baya
Ekli dosyayı görüntüle 14400
Ekli dosyayı görüntüle 14401
inceleme videosu
Daha videoyu izlemedim ama ekran kartı tarafında sadece diğer markalara göre biraz sıcak çalışabilir diye düşünüyorum ve bu da sorun olmaz. Üstelik ucuz. Tercih edilebilir bence.
Sonuçlar en az gameboosterin ekran kartı üretmesi kadar şaşırtıcı. Ben kart kesin aşırı sıcak çalışıyordur diye girdim max 68 görünce bi şaşırdım.Az önce bildirim geldi konusunu açayım dedim fiyatı diğer modellere göre 1200 tl falan ucuz testlerde iyi görünüyor sonuçlar ilginç geldi baya
Ekli dosyayı görüntüle 14400
Ekli dosyayı görüntüle 14401
inceleme videosu
Sonuçlar en az gameboosterin ekran kartı üretmesi kadar şaşırtıcı. Ben kart kesin aşırı sıcak çalışıyordur diye girdim max 68 görünce bi şaşırdım.
Hocam bu fiyata 3060ti aldıktan sonra tasarım umrumda olmaz valla ama gerçekten inanılmaz kotu olmusVideoyu izledikten sonra ki yorumumu paylaşıyorum. Bence kart performans olarak iyi. Sıcaklık da fiyat farkını düşününce güzel denilebilir. Tek beğenmediğim kısım kartın tasarımı. Yıl 2023 oldu hâlâ basit çizgili tasarımla kart sunmuşlar. Biraz rakiplere bakıp kendilerini geliştirmeleri gerek.
Zaten kasanın içinde görmeyeceğiz haklısınız ama ben bir tasarım falan beklerdim. RGB olan bir çizgi falan yakışırdı yan tarafa.Hocam bu fiyata 3060ti aldıktan sonra tasarım umrumda olmaz valla ama gerçekten inanılmaz kotu olmus
Dümdüz siyah yapsalarmis 10kat daha iyi dururmus. Çocuk şeyi gibi yapmışlar. Ön yüz çok saçma ve kötü olmusta zaten performansi önemli.Zaten kasanın içinde görmeyeceğiz haklısınız ama ben bir tasarım falan beklerdim. RGB olan bir çizgi falan yakışırdı yan tarafa.
Yani evet cok güzel olurdu ama muhtemelen fiyar artmasın diye konulmamıştırZaten kasanın içinde görmeyeceğiz haklısınız ama ben bir tasarım falan beklerdim. RGB olan bir çizgi falan yakışırdı yan tarafa.
Daha ucuzu var, ve bence tasarımı da daha iyi.
Evet şimdi gördüm fakat bence Gainward daha güvenilir bir marka, Palit'in alt markası zaten. 300-400₺ için riske değmez bu fiyatlarda bence.sinerji 7299 yapmış fiyatı hocam rekabete gel![]()
asus rtx 2060 var bende direk satışa kokuyom 5-6k ya satsam üstüne ekleyip alacam. aradaki performans farkı uçurumsinerji 7299 yapmış fiyatı hocam rekabete gel![]()
dostum chipset nvdia ile aynı yerim altmarkasını hangi altmarkalar chipseti aynı kullanıyor.Evet şimdi gördüm fakat bence Gainward daha güvenilir bir marka, Palit'in alt markası zaten. 300-400₺ için riske değmez bu fiyatlarda bence.
İyi güzel bu kadar ucuzda nasıl böyle ucuz oluyor?fiyat 7299 tl inmiş videodan sonra :O
![]()
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yeni olduğundan fiyatı ucuz yapıp çok satıp rekabete girmek istiyor olabilir. Birde parça kalitesi düşük olabilir. Diğer kartları bilmiyorum ama 4 bakır boru vardı. Diğer marka/modellerde daha fazladır herhalde.İyi güzel bu kadar ucuzda nasıl böyle ucuz oluyor?
Yeni olduğundan fiyatı ucuz yapıp çok satıp rekabete girmek istiyor olabilir. Birde parça kalitesi düşük olabilir. Diğer kartları bilmiyorum ama 4 bakır boru vardı. Diğer marka/modellerde daha fazladır herhalde.