Gamegaraj GT301 5T12-3060/Ti Asus Özelleştirilip Alınır mı ?

KS

boluluonur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bu sistemi incelemiştim. Fakat anakarta da önem verdiğim için anakart bakımından tatmin etmedi pek.
Evet bir b550 olsa fena olmazdı ama amaç performans ise oyun dışında pek ihtiyaç yoksa çağdaş hocamın sistemi daha uygun fiyata gelecek gibi, düşünürseniz özelleştirme seçeneklerine de bakalım anakart için çok seçenek olmasa da ilerde manuel değişim mümkün hocam

KS

boluluonur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Evet bir b550 olsa fena olmazdı ama amaç performans ise oyun dışında pek ihtiyaç yoksa çağdaş hocamın sistemi daha uygun fiyata gelecek gibi, düşünürseniz özelleştirme seçeneklerine de bakalım anakart için çok seçenek olmasa da ilerde manuel değişim mümkün hocam
Aslında sırf oyun için almayacağım. Grafik Tasarımcı olduğum için aynı zamanda render işlerinde vs. de iyi olması gerekiyor. Alttaki sistemde hoşuma gitti geri ödemesiyle iyi gibi duruyor fakat taksitli alacağım için vade farkı fazla koyuyor. Aslında acelem yok beklesem daha güzel sistemler çıkar mı sizce ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/5796...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Aslında sırf oyun için almayacağım. Grafik Tasarımcı olduğum için aynı zamanda render işlerinde vs. de iyi olması gerekiyor. Alttaki sistemde hoşuma gitti geri ödemesiyle iyi gibi duruyor fakat taksitli alacağım için vade farkı fazla koyuyor. Aslında acelem yok beklesem daha güzel sistemler çıkar mı sizce ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/5796...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

BLADE-6700XT​

kendi önerdiğim sistemden daha iyi bir sistem eğer beklerseniz fiyatlar fırlayabilir.
Bir üstat derki "Şuanda gördüğün sistemin fiyatı belki de en iyi fiyatı olabilir yarın ne olacağını bilemezsin".

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

BLADE-6700XT​

kendi önerdiğim sistemden daha iyi bir sistem eğer beklerseniz fiyatlar fırlayabilir.
Bir üstat derki "Şuanda gördüğün sistemin fiyatı belki de en iyi fiyatı olabilir yarın ne olacağını bilemezsin".
Tayvan - çin olayıda bu fiyatları uçurabilirmiş. Nasıl bir zamandayız :/

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

Hocam attığınız linkteki ürün tam anlamıyla performans konusunda canavar, yakın zamanda hocamın sistemi çıkacak lakin sizin bütçenin hayli altında kalır. Bu sebeple gaming gen trdeki ürünü tavsiye ederim. Render konusunda AMD /Nvidia kartın bir farkı oluyor mu bilgim yok o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Tarih olarak da cashback için uzun süreler yok onuda göz ardı etmeyin 12 si diye kalmış aklımda

KS

boluluonur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çok haklısınız. Bende bir zamandır araştırıyorum fakat araştırdıkça daha da yükseliyor fiyatlar. Kar edeceğiz derken zarar ediyoruz. Peki son bir soru sormak istiyorum. Sizce AMD 5600'lü BLADE-6700XT mi ? yoksa İntel 12400F'li NOVA-6700XT mi ? AMD olanın anakartı daha iyi fakat İntel 12400f 'i daha iyi diyorlar. 4800 mhz 'e kadar bellek destekliyor. Sizce ikisi arasında hangisi ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Çok haklısınız. Bende bir zamandır araştırıyorum fakat araştırdıkça daha da yükseliyor fiyatlar. Kar edeceğiz derken zarar ediyoruz. Peki son bir soru sormak istiyorum. Sizce AMD 5600'lü BLADE-6700XT mi ? yoksa İntel 12400F'li NOVA-6700XT mi ? AMD olanın anakartı daha iyi fakat İntel 12400f 'i daha iyi diyorlar. 4800 mhz 'e kadar bellek destekliyor. Sizce ikisi arasında hangisi ?
Hocam işlemci stoğu bittiği için BLADE de 5600x almak zorunda kalıyoruz ve fiyatı çok yükseliyor.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Aynen bende tıklayınca fark ettim. Çok teşekkür ederim herkese. Bu kadar kısa sürede aklımdaki sorulara cevap alacağımı düşünememiştim. Teşekkürler tekrardan.
Ne demek hocam, geçen hafta olsa o sistemlerin birinde 750b modeli vardı 400 lira daha kopartirdik ama bu halleri de gayet verimli şimdiden hayırlı olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri