Forumda şikayet edene rastlamadım pekGamegaraj önerilmiyor çok şikayet var deniyor düşünerek al derim
bence alınabilirMerhaba dostlar , Hero 5A sisteme özelleştirme yaptım sizce nasıl ? , kasayı değiştirmemin sebebi beyaz bir sistem kurmak istiyorum.
![]()
Fiyat : 15.021
Bu sistem için 650 w yeterli midir ve site güvenilir midir?
PSU hakkında bir bilginiz varmı , iyimidir ?bence alınabilir
yeterlidir 550w sağlam bişey yetebilir senin attığın orta seviye 650w yani yeterPSU hakkında bir bilginiz varmı , iyimidir ?
İleriye doğru güncelleme yaparsam diye yüksek aldım.yeterlidir 550w sağlam bişey yetebilir senin attığın orta seviye 650w yani yeter
15.021 tutuyor hocamSorun yok güzel görünüyor. Fiyat ne kadar tutuyor ?
Palit ile güncelleyip alıyorum , o zaman hocam.Fiyat olarak son dönemde sistemlere bakmadım ancak ideal civarında görünüyor. Parçalar da güzel. İnno Palit ile değişebilir.
Hayırlı olsunPalit ile güncelleyip alıyorum , o zaman hocam.
SağolunHayırlı olsun
SağolunGüzel fiyatına göre alınabilir, hayırlı olsun
Hocam merhaba aldınız mı bende bu sistemi almak istiyorum lakin inno3D Rtx 3060 Tİ olanı seçmek istiyorum iyi bir seçim olur mu ?Sağolun
Evet sistemi aldım , iyi bir seçim olur lakin bütçe varsa işlemciyi 5600 yapmanızı öneririm.Hocam merhaba aldınız mı bende bu sistemi almak istiyorum lakin inno3D Rtx 3060 Tİ olanı seçmek istiyorum iyi bir seçim olur mu ?
bende öyle yaptım memnunsunuz değil mi ?Evet sistemi aldım , iyi bir seçim olur lakin bütçe varsa işlemciyi 5600 yapmanızı öneririm.
5600 için hava soğutucu gerekirbende öyle yaptım memnunsunuz değil mi ?
onu alsam montajsız geliyor bütçem arttığında yakında alacağım5600 için hava soğutucu gerekir
Evet memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.bende öyle yaptım memnunsunuz değil mi ?