Gamenote H2002D Mikrofondan Ses Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cemrekrz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Arkadaşlar merhaba,

Gamenote H2002D kulaklığını aldım. Bilgisayarıma taktım, kulaklık gayet iyi çalışıyor ancak mikrofon sesimi algılamıyor. Ses kaydedicide mikrofona vurduğumda patlamalar var ancak benim sesim yok.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Sağ altta ses ayarı kısmına sağ tıklayıp "Ses Ayarlarını Aç" dediğinizde "Giriş cihazınızı seçin" uyarısı verir. Burada mikrofonu görüyor musunuz?

ses.png

KS

Cemrekrz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Böyle hocam bende

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    24.7 KB · Görüntüleme: 170

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 10 Ayarları > Sistem > Ses > Ses Denetim Masası > Kayıt sekmesinden aktif mikrofonunuza sağ tıklayın ve Özellik penceresini açın > Düzeyler sekmesinden ayarı sona aldığınızdan emin olun.

KS

Cemrekrz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Windows 10 Ayarları > Sistem > Ses > Ses Denetim Masası > Kayıt sekmesinden aktif mikrofonunuza sağ tıklayın ve Özellik penceresini açın > Düzeyler sekmesinden ayarı sona aldığınızdan emin olun.
En sonda hocam bir sürü şey denedim ama halen düzelmedi.

KS

Cemrekrz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Hocam telefon ve laptopta çoğaltıcı olmadan denedim çalıştı ama yeni sistemimde çalışmıyor.

Çoğaltıcı olmadan masaüstünde mikrofona takarsam mikrofon kulaklık girişine takarsam kulaklık çalışıyor. Çoğaltıcı mı bozuk sizce

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hocam aynı problemi ben de yaşamıştım, sorunu şu şekilde çözdüm. Öncelikle ses sürücüsünü güncelleyin, Realtek Audio Console yazılımını indirin. Programa girdikten sonra aygıtın gelişmiş ayarları sekmesine tıklayın.

1652453626321.png

Sonrasında kayıt aygıtı bölümünden tüm bağımsız giriş jaklarını bağımsız giriş aygıtları olarak ayarlayın'a tıklayın.

1652453760825.png

Sonrasında sorununuz çözülecektir. Windows yazılımsal olarak iki girişi ayıramıyor ve böyle bir sorun çıkıyor ortaya. Garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri