Gamenote Kb857L Kablolu Mekanik Rgb Game Klavye Alınır Mı Ileriye Dönük Mü

KS

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam büyük ihtimal ajazzı alıcam çünkü daha fazla tuş var bu benim için daha iyi ets2 assetto corsa gibi oyunlarda atama yapabilicem dierya ile attığınızda ajazzdan daha az tuş var bide amazon baya kesiyor 250tlye yakın ithalat ucreti + kargo, bu yüzden trendyoldan ajazz alıcam
Mambaskane ak873 bakabilirsinşz

KS

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Dk61e

Yok hocam deathadder v2 mini alın
hocam geçen akşam sipariş vericektim ve bizimkliler ay dönünce verirsin dediler şimdi mouse olarak razer da 2 tercih edicem klavyede de dk61e ikiside amazon ürünü amazonprime üye olucam 30gün bedava 250tl üzeri ürünlerde %10 indirim de var öyle yapıcam yarın gece kart dönüyor salı sipariş edicem size çok teşekkür ediyorum bide soru olarak orta boy elim var razer a elim sığar mı çok küçük mü

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam geçen akşam sipariş vericektim ve bizimkliler ay dönünce verirsin dediler şimdi mouse olarak razer da 2 tercih edicem klavyede de dk61e ikiside amazon ürünü amazonprime üye olucam 30gün bedava 250tl üzeri ürünlerde %10 indirim de var öyle yapıcam yarın gece kart dönüyor salı sipariş edicem size çok teşekkür ediyorum bide soru olarak orta boy elim var razer a elim sığar mı çok küçük mü
Orta boy ise sığacağını düşünüyorum sığmazsa iade konusunda gram zorluk çekmezsin. Bir şey değil hocam, rica ederim.

Klugheit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

GameNote KB857L Kablolu Mekanik RGB Game Klavye arkadaşlar merhaba klavye alınır mı ileriye dönük mü yorumlarına baktığımda herkes çok memnun 3 yıl kullanan bile var sizce alınır mı bide hangi switch türünden bulamadım​

sadece şu kadarını söyleyeceğim. Ben ölene kadar pc ekipmanlarını değiştirmek istemediğimden en uzun ömürlü, f/p ve sağlam bileşenleri ekipmanları seçmeye çalıştım.
Şuna bir göz at, alabilecek güçteysen bence aşık olursun çünkü bunda ki malzeme kalitesi ve rgb si bu fiyatın 3 katında ki klavyelerde yok.

amazon linki:
F/P KRALI:

KS

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
sadece şu kadarını söyleyeceğim. Ben ölene kadar pc ekipmanlarını değiştirmek istemediğimden en uzun ömürlü, f/p ve sağlam bileşenleri ekipmanları seçmeye çalıştım.
Şuna bir göz at, alabilecek güçteysen bence aşık olursun çünkü bunda ki malzeme kalitesi ve rgb si bu fiyatın 3 katında ki klavyelerde yok.

amazon linki:
F/P KRALI:
pahalı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

amazon linki:
F/P KRALI:
Hocam türkiyede öle olmuyo be

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri