- Tepki
- 524
klavyeyi nerden aldn link atabilirmisin
klavyeyi nerden aldn link atabilirmisin
https://www.amazon.com.tr/dp/B07W4J...333&creativeASIN=B07W4JKP1H&linkCode=asn&th=1 böyle daha ucuz fark edermi bi sıkıntı çıkar mı 1200tlye denk geliyor sizin attığınızda 1600 civarına denk geliyor fark etmez demi
Onu alana kadar bunu alhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07W4J...333&creativeASIN=B07W4JKP1H&linkCode=asn&th=1 böyle daha ucuz fark edermi bi sıkıntı çıkar mı 1200tlye denk geliyor sizin attığınızda 1600 civarına denk geliyor fark etmez demi
hocam büyük ihtimal ajazzı alıcam çünkü daha fazla tuş var bu benim için daha iyi ets2 assetto corsa gibi oyunlarda atama yapabilicem dierya ile attığınızda ajazzdan daha az tuş var bide amazon baya kesiyor 250tlye yakın ithalat ucreti + kargo, bu yüzden trendyoldan ajazz alıcam
Mambaskane ak873 bakabilirsinşzhocam büyük ihtimal ajazzı alıcam çünkü daha fazla tuş var bu benim için daha iyi ets2 assetto corsa gibi oyunlarda atama yapabilicem dierya ile attığınızda ajazzdan daha az tuş var bide amazon baya kesiyor 250tlye yakın ithalat ucreti + kargo, bu yüzden trendyoldan ajazz alıcam
beğenmedim hocam ak33ün tasarımı daha iyi ak873 amazon bideMambaskane ak873 bakabilirsinşz
Tamam siz bilirsinizbeğenmedim hocam ak33ün tasarımı daha iyi ak873 amazon bide
bi sorun olmaz demi hocam 1 2 yıl idare eder mi ak33 yani 3.aylarda fln tuş bozukluluğu olmaz demiTamam siz bilirsiniz
Olmazbi sorun olmaz demi hocam 1 2 yıl idare eder mi ak33 yani 3.aylarda fln tuş bozukluluğu olmaz demi
hocam bu nasıl https://www.hepsiburada.com/dexim-taurus-mekanik-gaming-klavye-pm-HBC00001XBV1N arkadaşa bakıyoruz
Kötühocam bu nasıl https://www.hepsiburada.com/dexim-taurus-mekanik-gaming-klavye-pm-HBC00001XBV1N arkadaşa bakıyoruz
hocam kendime mouse bakıyorum 650 tl bütçe var max steelseries rival 3 alınır mı
dierya dk61e ajazz873 ajazz ak33 hangisini önerirsiniz hocam çok kararsız kaldım
Dk61edierya dk61e ajazz873 ajazz ak33 hangisini önerirsiniz hocam çok kararsız kaldım
Yok hocam deathadder v2 mini alınhocam kendime mouse bakıyorum 650 tl bütçe var max steelseries rival 3 alınır mı
hocam geçen akşam sipariş vericektim ve bizimkliler ay dönünce verirsin dediler şimdi mouse olarak razer da 2 tercih edicem klavyede de dk61e ikiside amazon ürünü amazonprime üye olucam 30gün bedava 250tl üzeri ürünlerde %10 indirim de var öyle yapıcam yarın gece kart dönüyor salı sipariş edicem size çok teşekkür ediyorum bide soru olarak orta boy elim var razer a elim sığar mı çok küçük müDk61e
Yok hocam deathadder v2 mini alın
Orta boy ise sığacağını düşünüyorum sığmazsa iade konusunda gram zorluk çekmezsin. Bir şey değil hocam, rica ederim.hocam geçen akşam sipariş vericektim ve bizimkliler ay dönünce verirsin dediler şimdi mouse olarak razer da 2 tercih edicem klavyede de dk61e ikiside amazon ürünü amazonprime üye olucam 30gün bedava 250tl üzeri ürünlerde %10 indirim de var öyle yapıcam yarın gece kart dönüyor salı sipariş edicem size çok teşekkür ediyorum bide soru olarak orta boy elim var razer a elim sığar mı çok küçük mü
sadece şu kadarını söyleyeceğim. Ben ölene kadar pc ekipmanlarını değiştirmek istemediğimden en uzun ömürlü, f/p ve sağlam bileşenleri ekipmanları seçmeye çalıştım.GameNote KB857L Kablolu Mekanik RGB Game Klavye arkadaşlar merhaba klavye alınır mı ileriye dönük mü yorumlarına baktığımda herkes çok memnun 3 yıl kullanan bile var sizce alınır mı bide hangi switch türünden bulamadım
pahalısadece şu kadarını söyleyeceğim. Ben ölene kadar pc ekipmanlarını değiştirmek istemediğimden en uzun ömürlü, f/p ve sağlam bileşenleri ekipmanları seçmeye çalıştım.
Şuna bir göz at, alabilecek güçteysen bence aşık olursun çünkü bunda ki malzeme kalitesi ve rgb si bu fiyatın 3 katında ki klavyelerde yok.
amazon linki:
F/P KRALI:
Hocam türkiyede öle olmuyo besadece şu kadarını söyleyeceğim. Ben ölene kadar pc ekipmanlarını değiştirmek istemediğimden en uzun ömürlü, f/p ve sağlam bileşenleri ekipmanları seçmeye çalıştım.
Şuna bir göz at, alabilecek güçteysen bence aşık olursun çünkü bunda ki malzeme kalitesi ve rgb si bu fiyatın 3 katında ki klavyelerde yok.
amazon linki:
F/P KRALI:
dk61e net bende var 7 günde geldi hızlılar fakat kargoyu acarken video cek bazen eksik parça çıkıyordierya dk61e ajazz873 ajazz ak33 hangisini önerirsiniz hocam çok kararsız kaldım