Gamepad önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 400 tl bütçem var yurtiçi veya yurtdışı farketmez kablosuz gamepad almak istiyorum o kadar çok model varki kararsız kaldım   400 tl ye kadar en iyisi veya en iyi f/p hangisidir dediğim gibi yurtiçi veya yurtdışı farketmez

Not:arkadaşlar aradağım özellik çok basit aslında ps veya xbox kolları gibi tuşları yumuşak ve sağ sol sticklerin rahat hareket ettime

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
F710 ürününü bende öneririm ama genel olarak oldukça eski bir ürün bilin. Monster üründe sorun yaşayan çok kişi var bu yüzden onu önermiyorum.

Bu 2 ürünü önerebilirim. F710 alternatifi olarak.

Aslında Nintendo Switch Splatoon 2 Pro Controller - 479 TL bu ürün gözüme çarptı ve oldukça iyi bir model ama 700 TL üzerinde bir fiyatı var normalde. Buradaki fiyat beni bir tedirgin etti açıkçası o yüzden önermedim. Ancak yine de siz bir satıcıya mesaj atın bu ürün orijinal ürün mü diye.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
F710 ürününü bende öneririm ama genel olarak oldukça eski bir ürün bilin. Monster üründe sorun yaşayan çok kişi var bu yüzden onu önermiyorum.

Bu 2 ürünü önerebilirim. F710 alternatifi olarak.

Aslında Nintendo Switch Splatoon 2 Pro Controller - 479 TL bu ürün gözüme çarptı ve oldukça iyi bir model ama 700 TL üzerinde bir fiyatı var normalde. Buradaki fiyat beni bir tedirgin etti açıkçası o yüzden önermedim. Ancak yine de siz bir satıcıya mesaj atın bu ürün orijinal ürün mü diye.

Hocam 2-3 model atmışsınız bunları gördükçe gene kararsız kalıyorum bana 400 tl alacağım en iyi ürün nedir msi var baseus var trust var monster var yani varoğlu var sizin bilginize güveniyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MSI GC30 bulabilirseniz alınır. Monster ürünü önermiyorum. F710 alabilirsiniz iyidir. Bunun dışında Trust ürün ile BaseUS denk diyebilirim aralarında bir tanesi seçilebilir. Buradaki en iyi ürün Nintendo modeli ama onu bir sorun Orijinal ürünse alın. Orijinal değilse Trust ve BaseUS modeli seçilebilir ki aralarında hangisi derseniz ben fiyatı neticesinde BaseUS seçerdim büyük ihtimalle. F710 'mu yoksa BaseUS modeli mi diye sorarsanız ona bir şey diyemem iki üründe iyi kararı siz verin.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
MSI GC30 bulabilirseniz alınır. Monster ürünü önermiyorum. F710 alabilirsiniz iyidir. Bunun dışında Trust ürün ile BaseUS denk diyebilirim aralarında bir tanesi seçilebilir. Buradaki en iyi ürün Nintendo modeli ama onu bir sorun Orijinal ürünse alın. Orijinal değilse Trust ve BaseUS modeli seçilebilir ki aralarında hangisi derseniz ben fiyatı neticesinde BaseUS seçerdim büyük ihtimalle. F710 'mu yoksa BaseUS modeli mi diye sorarsanız ona bir şey diyemem iki üründe iyi kararı siz verin.

hocam f710 cok eski sanırım 10 yıllık msi gc30 kronik sorunu varmış sol anolagta ölü nokta oluyormuş 4-5 ay sonra haberiniz olsun çok araştırdım  monster eledim dediniz gibi geriye trust ve baseus kalıyor ben trust seçmek istiyorum tasarımdan dolayı şunu soracam trust kötü bir marka fikriniz var mı 2-3 kere duydum alman markası sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Onu bende okudum GC30 için ama genelde F/P ürünlerin çoğunda analog bir süre sonra sıkıntı yaratır bu normal bir durum gibi görülebilir bir yere kadar. Trust kötü bir marka değil. F/P oldukça iyi ürünleri olan bir markadır. F/P odağında kötü sayılacak ürünleride var ama bu önerdiğim ürünü yabancı kaynaklardan araştırdım ciddi bir olumsuz yorum görmedim. Marka Dordrecht, Hollanda bölgesinde kurulmuş bir marka. Sitesinde ve Google odaklı arama yaparsanız yazıyor zaten.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Onu bende okudum GC30 için ama genelde F/P ürünlerin çoğunda analog bir süre sonra sıkıntı yaratır bu normal bir durum gibi görülebilir bir yere kadar. Trust kötü bir marka değil. F/P oldukça iyi ürünleri olan bir markadır. F/P odağında kötü sayılacak ürünleride var ama bu önerdiğim ürünü yabancı kaynaklardan araştırdım ciddi bir olumsuz yorum görmedim. Marka Dordrecht, Hollanda bölgesinde kurulmuş bir marka. Sitesinde ve Google odaklı arama yaparsanız yazıyor zaten.

hocam sayenizde trusta karar verdim bu sorumdan sonra konuyu kitlermisiniz rica etsem  bu gamepad alırsam bilirsiniz xbox 360 gamepad vardı onu uzun yıllar kullandım çok rahatttı bu üründe aynımıdır o rahatlık olarak yani tuşlar basımı yumuşak analog yönledirmesi kolay mı teşekkürler iyi geceler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
xBox 360 ürününün kolunu hiç kullanmadım bilgim yok. Ayrıca bu önerdiklerimi de kullanmış birisi değilim. Sadece genelde önerdiğim ve yorumlarını , incelemelerini kontrol ettiğim ürünleri önerdim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri