Gamepad Önerisi

Kailewd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
sizce bilgisayar için hangisini alıyım ps gamepad mi xbox mı ve ucuz kaliteli birşey önerir misiniz kablolu kablosuz olur hangisi ucuzsa beni 1 2 sene idare etsin yeter

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
sizce bilgisayar için hangisini alıyım ps gamepad mi xbox mı ve ucuz kaliteli birşey önerir misiniz kablolu kablosuz olur hangisi ucuzsa beni 1 2 sene idare etsin yeter
msi gc 20v2 kullanıyorunm kabloludur. hem onu hem kablosuz olan gc30 v2 versiyonunu tavsıye ederım. alırken v2 olmasına dıkkat et yeter. v2 siz olanların sorunu vardı.
bendekı model https://www.incehesap.com/msi-force-gc20-v2-white-gamepad-fiyati-55924/?ref=akakce&v=1.88.4

yunus emre kasap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Logitech daha kalitelidir bide oyunlarda çoğunlukla x,y harfleri oluyor PlayStation gamepadleri ∆,O falan oluyor Xbox gamepadları fena değildir ama Logitech daha mantıklı olur

KS

Kailewd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
msi gc 20v2 kullanıyorunm kabloludur. hem onu hem kablosuz olan gc30 v2 versiyonunu tavsıye ederım. alırken v2 olmasına dıkkat et yeter. v2 siz olanların sorunu vardı.
kaliteli bir şeye benziyor
Logitech daha kalitelidir bide oyunlarda çoğunlukla x,y harfleri oluyor PlayStation gamepadleri ∆,O falan oluyor Xbox gamepadları fena değildir ama Logitech daha mantıklı olur
https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...333&creativeASIN=B00CJAF3ME&linkCode=asn&th=1 bu nasıldır beni 1 sene falan idare eder mi tuşlar basmamaya falan başlamış yazmışlar yoruma

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
KS

Kailewd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
bende ılk f310 alacaktım. kalıtelı olsun dıye msı aldım memnunum. gecenlerde medıamarktta f310 deneme fırsatım oldu msi ile bariz kalıte farkı var.
ne zamandır kullanıyosun knka belki xbox ınkini almam bunu kullanırım

yunus emre kasap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri