Xbox veya logitechin kolları oyun desteği olarak daha mantıklı olur bence.sizce bilgisayar için hangisini alıyım ps gamepad mi xbox mı ve ucuz kaliteli birşey önerir misiniz kablolu kablosuz olur hangisi ucuzsa beni 1 2 sene idare etsin yeter
msi gc 20v2 kullanıyorunm kabloludur. hem onu hem kablosuz olan gc30 v2 versiyonunu tavsıye ederım. alırken v2 olmasına dıkkat et yeter. v2 siz olanların sorunu vardı.sizce bilgisayar için hangisini alıyım ps gamepad mi xbox mı ve ucuz kaliteli birşey önerir misiniz kablolu kablosuz olur hangisi ucuzsa beni 1 2 sene idare etsin yeter
Logitech daha kalitelidir bide oyunlarda çoğunlukla x,y harfleri oluyor PlayStation gamepadleri ∆,O falan oluyor Xbox gamepadları fena değildir ama Logitech daha mantıklı olursizce bilgisayar için hangisini alıyım ps gamepad mi xbox mı ve ucuz kaliteli birşey önerir misiniz kablolu kablosuz olur hangisi ucuzsa beni 1 2 sene idare etsin yeter
kaliteli bir şeye benziyormsi gc 20v2 kullanıyorunm kabloludur. hem onu hem kablosuz olan gc30 v2 versiyonunu tavsıye ederım. alırken v2 olmasına dıkkat et yeter. v2 siz olanların sorunu vardı.
https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...333&creativeASIN=B00CJAF3ME&linkCode=asn&th=1 bu nasıldır beni 1 sene falan idare eder mi tuşlar basmamaya falan başlamış yazmışlar yorumaLogitech daha kalitelidir bide oyunlarda çoğunlukla x,y harfleri oluyor PlayStation gamepadleri ∆,O falan oluyor Xbox gamepadları fena değildir ama Logitech daha mantıklı olur
bende ılk f310 alacaktım. kalıtelı olsun dıye msı aldım memnunum. gecenlerde medıamarktta f310 deneme fırsatım oldu msi ile bariz kalıte farkı var.kaliteli bir şeye benziyor
https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...333&creativeASIN=B00CJAF3ME&linkCode=asn&th=1 bu nasıldır beni 1 sene falan idare eder mi tuşlar basmamaya falan başlamış yazmışlar yoruma
ne zamandır kullanıyosun knka belki xbox ınkini almam bunu kullanırımbende ılk f310 alacaktım. kalıtelı olsun dıye msı aldım memnunum. gecenlerde medıamarktta f310 deneme fırsatım oldu msi ile bariz kalıte farkı var.
subat ayında aldım tam 7 ay olmus. bu arada sıklıkla futbol ve dovus oyunları oynarım bazen de hıkayelı oyunlar.ne zamandır kullanıyosun knka belki xbox ınkini almam bunu kullanırım
tamamdır bunu alıcam yardımın için teşekkürlersubat ayında aldım tam 7 ay olmus. bu arada sıklıkla futbol ve dovus oyunları oynarım bazen de hıkayelı oyunlar.
rica ederim istersen cumaya kadar bekle 2 haftadır ıncehesap gamıng gecesınde ındırımde goruyorum gc 20v2 ve gc30 v2 yıtamamdır bunu alıcam yardımın için teşekkürler
olur gelirse ordan alırımrica ederim istersen cumaya kadar bekle 2 haftadır ıncehesap gamıng gecesınde ındırımde goruyorum gc 20v2 ve gc30 v2 yı
simdiden hayırlı olsun iyi aksamlarolur gelirse ordan alırım
Çok rahat götürür ama maddiyatın varsa msı alabilirsin ama sadece 1 yıl için ise Logitech al boşa para verme gelecekte kullanıcaksan msı olanını alkaliteli bir şeye benziyor
https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...333&creativeASIN=B00CJAF3ME&linkCode=asn&th=1 bu nasıldır beni 1 sene falan idare eder mi tuşlar basmamaya falan başlamış yazmışlar yoruma