Pc icin bütçe olarak 4-8 arası iyi olur. Kauçuk malzeme kesinlikle içermeyecek bir gamepad arıyorum. Xbox istemiyorum.
Son düzenleme:
Onerin icin tesekkurler ama gamepowera on yargiliyimŞu ürünün geçen aylarda lansmanı yapılmıştı. Üründen forumlarda sağda solda şikayetçi olanı hiç görmedim desem yeridir.
Rapid trigger var
Hall effect manyetik switch var
RGB var
Ancak sadece PC uyumlu ve başka cihazlarda çalışmıyor.
![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bak o konuda bir şey diyemem. Ben uzun zamandır gerek monitör gerek diğer çevre birimlerini gamepower markasına çevirdim. Eşe dosta da aldırıyorum ve bu güne kadar sorun yaşayan olmadı çok şükür.Onerin icin tesekkurler ama gamepowera on yargiliyim![]()
Anladim tesekkur ederim onerin icin. Cyclone 2 var suan aklimda ama 1 2 hafta once 3000lerdeyken suan 3700lerde olmasi uzdu.Bak o konuda bir şey diyemem. Ben uzun zamandır gerek monitör gerek diğer çevre birimlerini gamepower markasına çevirdim. Eşe dosta da aldırıyorum ve bu güne kadar sorun yaşayan olmadı çok şükür.
Yine de nihai karar sende tabii![]()
Evet bahsettigim sey tam olarak buydu. Bu onerdigin kontroller cyclone 2 den daha mi iyi?“Kauçuk kesinlikle hiç olmasın” şartını PC gamepad’lerde dürüstçe söyleyeyim: neredeyse imkânsız. Çünkü hemen hemen hepsinde en azından analog çubukların üstündeki başlıklar (thumbstick cap) kauçuk/TPR benzeri bir malzeme oluyor.
Ama senin kastın muhtemelen şu: dış gövdede lastiksi/soft-touch/kauçuk kaplama olmasın (zamanla yapış yapış olan, soyulan kaplama). Bu hedefe göre iyi seçenekler var.
Aşağıdaki öneriler Xbox olmayan, PC’de sorunsuz, 4–8K TL bandına uyan ve “rubber grip / soft-touch kaplama” riski düşük olan tarafta:
![]()
GuliKit KK3 MAX Black Smartrigger Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad (NS39)
GuliKit KK3 MAX Black Smartrigger Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad (NS39) ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
![]()
gulikit KingKong3 Max Kablosuz Gamepad - 1000Hz - RGB - Hall Joysticks - PC/Switch/iOS/Steam -Beyaz - Fiyatı, Yorumları
KingKong3 Max Kablosuz Gamepad - 1000Hz - RGB - Hall Joysticks - PC/Switch/iOS/Steam -Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com