Öneri Gamepad Önerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Pc icin bütçe olarak 4-8 arası iyi olur. Kauçuk malzeme kesinlikle içermeyecek bir gamepad arıyorum. Xbox istemiyorum.

Son düzenleme:

Alex Mercher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Şu ürünün geçen aylarda lansmanı yapılmıştı. Üründen forumlarda sağda solda şikayetçi olanı hiç görmedim desem yeridir.

Rapid trigger var
Hall effect manyetik switch var
RGB var

Ancak sadece PC uyumlu ve başka cihazlarda çalışmıyor.

Onerin icin tesekkurler ama gamepowera on yargiliyim 😅

Alex Mercher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Onerin icin tesekkurler ama gamepowera on yargiliyim 😅
Bak o konuda bir şey diyemem. Ben uzun zamandır gerek monitör gerek diğer çevre birimlerini gamepower markasına çevirdim. Eşe dosta da aldırıyorum ve bu güne kadar sorun yaşayan olmadı çok şükür.

Yine de nihai karar sende tabii :)

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Bak o konuda bir şey diyemem. Ben uzun zamandır gerek monitör gerek diğer çevre birimlerini gamepower markasına çevirdim. Eşe dosta da aldırıyorum ve bu güne kadar sorun yaşayan olmadı çok şükür.

Yine de nihai karar sende tabii :)
Anladim tesekkur ederim onerin icin. Cyclone 2 var suan aklimda ama 1 2 hafta once 3000lerdeyken suan 3700lerde olmasi uzdu.

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
“Kauçuk kesinlikle hiç olmasın” şartını PC gamepad’lerde dürüstçe söyleyeyim: neredeyse imkânsız. Çünkü hemen hemen hepsinde en azından analog çubukların üstündeki başlıklar (thumbstick cap) kauçuk/TPR benzeri bir malzeme oluyor.

Ama senin kastın muhtemelen şu: dış gövdede lastiksi/soft-touch/kauçuk kaplama olmasın (zamanla yapış yapış olan, soyulan kaplama). Bu hedefe göre iyi seçenekler var.

Aşağıdaki öneriler Xbox olmayan, PC’de sorunsuz, 4–8K TL bandına uyan ve “rubber grip / soft-touch kaplama” riski düşük olan tarafta:

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
“Kauçuk kesinlikle hiç olmasın” şartını PC gamepad’lerde dürüstçe söyleyeyim: neredeyse imkânsız. Çünkü hemen hemen hepsinde en azından analog çubukların üstündeki başlıklar (thumbstick cap) kauçuk/TPR benzeri bir malzeme oluyor.

Ama senin kastın muhtemelen şu: dış gövdede lastiksi/soft-touch/kauçuk kaplama olmasın (zamanla yapış yapış olan, soyulan kaplama). Bu hedefe göre iyi seçenekler var.

Aşağıdaki öneriler Xbox olmayan, PC’de sorunsuz, 4–8K TL bandına uyan ve “rubber grip / soft-touch kaplama” riski düşük olan tarafta:
Evet bahsettigim sey tam olarak buydu. Bu onerdigin kontroller cyclone 2 den daha mi iyi?

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Asiri kararsiz kararsiz kaldim. Elite 2 kol kullandim. Bu koldan asagi kalir bir yani olmayacak hatta cok daha iyi olacak bir kol istiyorum. Tmr cart curt. Tek kriterim kaucuk kaplama olmayacak onun fisinda fiyat olarak cikarim yani

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri