Gamepower Kai Titanium Kulaklık

Qopahgje

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Arkadaşlar merhaba ben kulaklık arıyordum bütçem 1000 tl.

İnternettte bunu buldum normalde bu markalara pek sıcak bakmam ama titanyum diyafram falan filan diyor iyi midir? Alınır mı?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
KS

Qopahgje

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hocam bu iyi midir alınır mı? 1200 tl ye filan daha iyisi var mıdır?

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba ben kulaklık arıyordum bütçem 1000 tl.

İnternettte bunu buldum normalde bu markalara pek sıcak bakmam ama titanyum diyafram falan filan diyor iyi midir? Alınır mı?
Kanka bende seninle aynı durumdayım.Max 1200 tl ye kulaklık arıyorum.Gamepower kai ve fujin pro arasında kaldım.Sen ne almayı düşünüyorsun

KS

Qopahgje

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Kanka bende seninle aynı durumdayım.Max 1200 tl ye kulaklık arıyorum.Gamepower kai ve fujin pro arasında kaldım.Sen ne almayı düşünüyorsun
Hocam o markaların ses kartları pke iyi değil. Sürücüler fena değil ama. Akg k52 ile havit 2002d arasında kaldım.

KS

Qopahgje

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Akg stüdyo kulaklığı diyor kanka.Stüdyo kulaklığı değil de oyuncu kulaklığı istediğini sanıyordum
Hocam sesi iyi olan ama kafaya baskı yapmayacak bir kulaklık arıyorum. Hafif ve rahat. PC de kullanıcam. Q10i bakmıştım Jack kablosu var diye. Telefonla da uyumlu olur diye. Ama sonra vazgeçtim. Hocam bunlardna hangisi daha iyi ses verir? Akg nin pedleri gürültüyü engelliyor mu?

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam sesi iyi olan ama kafaya baskı yapmayacak bir kulaklık arıyorum. Hafif ve rahat. PC de kullanıcam. Q10i bakmıştım Jack kablosu var diye. Telefonla da uyumlu olur diye. Ama sonra vazgeçtim. Hocam bunlardna hangisi daha iyi ses verir? Akg nin pedleri gürültüyü engelliyor mu?
pek bilgim yok hocam ama anker vortex kullandım şu an ablama verdim ama çok iyi kulaklıktı anker iyidir

KS

Qopahgje

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
pek bilgim yok hocam ama anker vortex kullandım şu an ablama verdim ama çok iyi kulaklıktı anker iyidir
1708258921316.png

Hocam galiba ben havit 2002d ve ses kartı yada havit 2002p alacağım. ses kartı şart değil ama ses öyle biraz daha net gelir. Şu anki telefon kulaklığımın kendi usb ses kartı varmış. PC de iyi çalışıyor ama pc telefon fark etmez sesi bir kulak üstü gibi vermiyor.

Ekli dosyalar

• 1708258918078.png
    1708258918078.png
    3.7 KB · Görüntüleme: 12
KS

Qopahgje

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hocam HG50 pro nun fiyatı düşmüş büçte yükseltim almayı düşünüyorum. BARD'a sordum daha iyi ses kalitesi var dedi.

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam HG50 pro nun fiyatı düşmüş büçte yükseltim almayı düşünüyorum. BARD'a sordum daha iyi ses kalitesi var dedi.
hocam 4 hafta önce falan 600 liraydı hs50 pro.Şimdi 1400 vermek bence mantıklı olmaz.Sanırım razer kraken x console alacağım bu gece

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri