- Tepki
- 20
Arkadaşlar merhaba ben kulaklık arıyordum bütçem 1000 tl.
Bence alinmaz v2x alinir en dusukArkadaşlar merhaba ben kulaklık arıyordum bütçem 1000 tl.
Gamepower Kai Titanium Kulaklık
İnternettte bunu buldum normalde bu markalara pek sıcak bakmam ama titanyum diyafram falan filan diyor iyi midir? Alınır mı?
Hocam bütçem 1000 tl ne önerirsiniz? onun fiyatı uçmuş.Bence alinmaz v2x alinir en dusuk
Hocam bu iyi midir alınır mı? 1200 tl ye filan daha iyisi var mıdır?![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yoktur buyuk ihtimalleHocam bu iyi midir alınır mı? 1200 tl ye filan daha iyisi var mıdır?
Kanka bende seninle aynı durumdayım.Max 1200 tl ye kulaklık arıyorum.Gamepower kai ve fujin pro arasında kaldım.Sen ne almayı düşünüyorsunArkadaşlar merhaba ben kulaklık arıyordum bütçem 1000 tl.
Gamepower Kai Titanium Kulaklık
İnternettte bunu buldum normalde bu markalara pek sıcak bakmam ama titanyum diyafram falan filan diyor iyi midir? Alınır mı?
Hocam o markaların ses kartları pke iyi değil. Sürücüler fena değil ama. Akg k52 ile havit 2002d arasında kaldım.Kanka bende seninle aynı durumdayım.Max 1200 tl ye kulaklık arıyorum.Gamepower kai ve fujin pro arasında kaldım.Sen ne almayı düşünüyorsun
Akg stüdyo kulaklığı diyor kanka.Stüdyo kulaklığı değil de oyuncu kulaklığı istediğini sanıyordumHocam o markaların ses kartları pke iyi değil. Sürücüler fena değil ama. Akg k52 ile havit 2002d arasında kaldım.
Hocam sesi iyi olan ama kafaya baskı yapmayacak bir kulaklık arıyorum. Hafif ve rahat. PC de kullanıcam. Q10i bakmıştım Jack kablosu var diye. Telefonla da uyumlu olur diye. Ama sonra vazgeçtim. Hocam bunlardna hangisi daha iyi ses verir? Akg nin pedleri gürültüyü engelliyor mu?Akg stüdyo kulaklığı diyor kanka.Stüdyo kulaklığı değil de oyuncu kulaklığı istediğini sanıyordum
pek bilgim yok hocam ama anker vortex kullandım şu an ablama verdim ama çok iyi kulaklıktı anker iyidirHocam sesi iyi olan ama kafaya baskı yapmayacak bir kulaklık arıyorum. Hafif ve rahat. PC de kullanıcam. Q10i bakmıştım Jack kablosu var diye. Telefonla da uyumlu olur diye. Ama sonra vazgeçtim. Hocam bunlardna hangisi daha iyi ses verir? Akg nin pedleri gürültüyü engelliyor mu?
pek bilgim yok hocam ama anker vortex kullandım şu an ablama verdim ama çok iyi kulaklıktı anker iyidir
Hocam HG50 pro nun fiyatı düşmüş büçte yükseltim almayı düşünüyorum. BARD'a sordum daha iyi ses kalitesi var dedi.pek bilgim yok hocam ama anker vortex kullandım şu an ablama verdim ama çok iyi kulaklıktı anker iyidir
hocam 4 hafta önce falan 600 liraydı hs50 pro.Şimdi 1400 vermek bence mantıklı olmaz.Sanırım razer kraken x console alacağım bu geceHocam HG50 pro nun fiyatı düşmüş büçte yükseltim almayı düşünüyorum. BARD'a sordum daha iyi ses kalitesi var dedi.