Gamepower Warcry

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326

Bu ürünün hava sirkulasyonu çok daha iyi hocam, mesh ön panele sahip. Tavsiye ederim eğer bütçeniz karşılıyorsa. Daha az bütçeye sahipseniz bakalım diğer ürünlere.

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134

Bu ürünün hava sirkulasyonu çok daha iyi hocam, mesh ön panele sahip. Tavsiye ederim eğer bütçeniz karşılıyorsa. Daha az bütçeye sahipseniz bakalım diğer ürünlere.
Bakıcam hocam sağolun

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134

hocam peki gamepower warcry alınır mı çok aklımda kaldı görüntüsü çok güzel

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Önerilen Thermaltake kasanın fiyatı şuan için çok yüksek. Kesinlikle alınmaz. Performans olarak 3k edecek bir ürün değil uzun zaman kullandım.
Ayrıca bütçe söylerseniz öneri yapabiliriz. Linkini verdiğiniz kasa lianli çakması olan hava akışı ortalamanın biraz altında sayılacak bir kasa.

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Hocam görüntüsü güzel ama hava akışı yeterli olmayabilir. Ben tavsiye etmem o kadar para veriliyorken hava akışı sağlam bir kasa alınmalı
Hocam youtube da kanallardan izledim güzel bi dizilim yapılırsa çok iyi oluyor felan zaten geldiğinde öle oluyor çok kararsızım ama görüntüsünü çok beğeniyorum napmalıyım?

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Önerilen Thermaltake kasanın fiyatı şuan için çok yüksek. Kesinlikle alınmaz. Performans olarak 3k edecek bir ürün değil uzun zaman kullandım.
Ayrıca bütçe söylerseniz öneri yapabiliriz. Linkini verdiğiniz kasa lianli çakması olan hava akışı ortalamanın biraz altında sayılacak bir kasa.
3000 geçmesin hocam ama böle bi kasa olursa çok iyi olur iki tarafı camlı

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Lianli iyidir evet. Ama küçük bir kasa bu bilginiz olsun. Youtube incelemelerine bakın. Birde sisteminiz tam nedir?

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Lianli iyidir evet. Ama küçük bir kasa bu bilginiz olsun. Youtube incelemelerine bakın. Birde sisteminiz tam nedir?
sistemim
Rtx 3070ti
amd ryzen7 5800x
b550m mortar
pny xlr8 2x8 3600mhz
soğutucu olarakta arctic freezer 34 düşünüyorum

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
sizin attığınız lian li de güzel hocam ama bu gamepower çok hoşuma gitti benim sizden tavsiye alıyorum ama önerdiğiniz kasayı alsam aklım illa onda kalır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri