5600X Kutulu + ROG KERIS Mouse + ASUS ProArt B660 + XFX 6900 XT + PNY 3080 + Logitech G915 TKL Kablosuz Klavye bu ürünler güzel indi.Hic indirimli bir şey göremedim
5600X Kutulu + ROG KERIS Mouse + ASUS ProArt B660 + XFX 6900 XT + PNY 3080 + Logitech G915 TKL Kablosuz Klavye bu ürünler güzel indi.Hic indirimli bir şey göremedim
ben 23 haziranda aldım hocamHocam zaten piyasada 4300 e var millet de idrar yarisina giriyor baska aciklamasi yok. Siz pahali almissiniz biraz
Maasallah en şaşalı dönemde almissinizben 23 haziranda aldım hocam
evet hocam dayanamayıp almıştım çok bekledim çünküMaasallah en şaşalı dönemde almissiniz
Yapacak bir şey yok keyfinize bakin hocam olsunevet hocam dayanamayıp almıştım çok bekledim çünkü
6900xt daha asagilari gördü diye biliyorum hocam bana yüksek geldi5600X Kutulu + ROG KERIS Mouse + ASUS ProArt B660 + XFX 6900 XT + PNY 3080 + Logitech G915 TKL Kablosuz Klavye bu ürünler güzel indi.
Şuan ki piyasada yok ama. Beklemek istemeyenler alabilir.6900xt daha asagilari gördü diye biliyorum hocam bana yüksek geldi
Uygundur hocam. Fed faizinden sonra dolar ne kadar artacak belirsiz lakin kur korumalidan da zarar etmemek için piyasaya müdahale de yapılıyorŞuan ki piyasada yok ama. Beklemek istemeyenler alabilir.
şu gaming gecesinde ki galahadı 240 mmi alsammı diyorumda asus rog strix almak istiyorum hem çok acele ediyorum ya olsun bitsin istiyorum hocamYapacak bir şey yok keyfinize bakin hocam olsun
Valla hocam ben fakirim o yüzden sinegin yağını hesap ederim size koymuyorsa keyfinize bakin harici bekleyen kazanir her daim.şu gaming gecesinde ki galahadı 240 mmi alsammı diyorumda asus rog strix almak istiyorum hem çok acele ediyorum ya olsun bitsin istiyorum hocam
doğum gününüz kutlu olsun hocam ben bekliycem soğutucu içinValla hocam ben fakirim o yüzden sinegin yağını hesap ederim size koymuyorsa keyfinize bakin harici bekleyen kazanir her daim.
Teşekkür ederimdoğum gününüz kutlu olsun hocam ben bekliycem soğutucu için
inşallah hocam inşallah sizde güzel denk getirirsiniz ama soğtucuyu amazondan almayı düşünmüyorum çok iyi bir indirime girmesse çünkü asusun kampanyasında amazon geçmiyorTeşekkür ederim. Amazon prime gunu yakin inşallah güzel bir şey denk getirirsiniz
Mantıklı hocam. Cash back de geç yatinca oara eriyor benim 1750 yatacak var para pul olduinşallah hocam inşallah sizde güzel denk getirirsiniz ama soğtucuyu amazondan almayı düşünmüyorum çok iyi bir indirime girmesse çünkü asusun kampanyasında amazon geçmiyor