Gaming.gen.tr den sipariş verdim. İşlemci fanı almayı unuttum. Siparişi iptal etmeden işlemci fanını ekleyebilir miyim?

TheSunsetLimited

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gaming.gen.tr den sipariş verdim. İşlemci fanı almayı unuttum. Siparişi iptal etmeden işlemci fanını ekleyebilir miyim?
Rraenee-6700xt sistemini satın aldım. Bütcemi fazlasıyla aştığım için işlemci fanını en ucuz olan cooler master ı70c argb lga1700 120mm hava soğutucuyu almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Genellikle oyun oynayacağım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistemi fansız yollayacaklarını sanmıyorum. Test falan yapıyorlar. En kötü stok fanla gelir. Stok fan yeterli bile gelir , isteğe bağlı sonradan fan alırsınız.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Rraenee-6700xt sistemini satın aldım. Bütcemi fazlasıyla aştığım için işlemci fanını en ucuz olan cooler master ı70c argb lga1700 120mm hava soğutucuyu almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Genellikle oyun oynayacağım.
Normalde yapılmıyor siparişte değişiklik ama siz şu adrese bi mail atın belki yardımcı olurlar ; [email protected]

KS

TheSunsetLimited

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemi fansız yollayacaklarını sanmıyorum. Test falan yapıyorlar. En kötü stok fanla gelir. Stok fan yeterli bile gelir , isteğe bağlı sonradan fan alırsınız.
Umarım dediğiniz gibi yeterli gelir. Montaj kısmını bilmediğim için ekletmek istedim. Herhangi bir servise de getirmeye güvenemiyorum. Çok önceden getirdiğim de ramı çalmışlardı.

Berto/18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Aynı sistem bende de var. Üstünde stok fanı ile geliyor. Pubg, Cs:Go, House Flipper, Valorant oyunları rahatça kendime göre performans ayarı yapıp rahatlıkla en fazla 70 derecede oynayabiliyorum. Cooler Master MasterBox TD500 Şu kasa ile beraber aldıysan ve eğer ki benim gibi yüksek bir performans istiyosan işlemci değiştirip kasa geldiğinde bir bak ileride eğerki işlemci yükseltirsen 2 fanlı ve 3 fanlı soğutma takamazsın. Aynı sıkıntıyı ben şuan yaşıyorum bana bu sistem VENTO VG12FE RGB ATX kasası ile geldi. işlemci yükseltmek istiyorum i9 12. nesillere kadar çıkmak istiyorum ama malesefki kasaya 1 fanlı soğutucu sığıyo hatta belkide o bile sığmaz. Ama genel olarak performans anlamında f/p olarak aldığımız en iyi pclerden biri

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri