Gaming genden bu sistemi sonunda aldım

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Arkadaşlar sistemi sonunda aldım yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
ayrıca @Syqex hocamada düşünceleri için teşekkürlerimi iletiyorum sistem hakkında düşünceleriniz neler kaç yıl gider?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Arkadaşlar sistemi sonunda aldım yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
ayrıca @Syqex hocamada düşünceleri için teşekkürlerimi iletiyorum sistem hakkında düşünceleriniz neler kaç yıl gider?
2K Ultra ayarlarda bence 2 yada 3 yıl gider. DLSS ile birlikte bu süre daha çok uzar.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
çok az be hocam 2k orta ayarlarda oynasam 5-6 gibi gider ama kullanımımada bağlı
Evet kullanıma bağlı. Bence az değil. Hem 3 yıl benim tahminim. Gerçek diye bir şey söylemiyorum. Daha uzun süre de gidebilir. DLSS desteğini de düşününce uzun yıllar bu kartı kullanırsınız.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Evet kullanıma bağlı. Bence az değil. Hem 3 yıl benim tahminim. Gerçek diye bir şey söylemiyorum. Daha uzun süre de gidebilir. DLSS desteğini de düşününce uzun yıllar bu kartı kullanırsınız.
eyvallah hocam yardımlarınız için teşekkürler...

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

Sistem gayet iyi ve çok uzun süre kullanabileceğiniz bir sistem. İleride bu ekran kartı ile ilgili tek sorun VRAM olur ki dlss var endişeye gerek yok :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri