Gaming kulaklık seçimi

Emre Türel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,bir gaming kulaklık almak istiyorum kablosuz bir kulaklık arıyorum.Bir süre araştırmalarım sonucunda 3 model aklıma yattı.Sizce hangisini tercih etmeliyim
Arctis 7
HyperX Cloud Mix Lifestyle
HyperX Cloud Flight 
Bu 3 ürün arasında kaldım ve fiyat açısından Cloud Mix Lifestyle daha uygun fiyatta,nasıldır diğerlerine göre artıları eksileri nedir hangisini tercih etmeliyim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS AC 7 ürünün kablosuz oyun performansı iyi değil diye biliyorum. yabancı kaynaklarda pek çok yerde kullanıcı yorumu ve incelemede bunu okumuştum. Diğerlerinin kablosuz oyun deneyimini bilmiyorum ama SS ürününden iyidir büyük ihtimalle.

Ben olsam HyperX Cloud MIX Lifestyle seçmezdim BT olduğundan Wifi olması gerek kullaklık seçiminiz.

AC serisinden AC Pro veya AC 1 almanız daha iyi olur kablosuz ürün olarak. 

Ekstra önecebileceğim ürünlerde HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless , Cooler Master MH670 Kablosuz 7.1 - 1.049,00 TL veya Corsair HS70 PRO 7.1 Kablosuz - 1.129,00 TL ürünülerini önerirdim. Ben olsam Cooler Master MH670 veya Corsair HS70 PRO alırdım. Bu tarz bir ürün için en iyi tercihler bunlar olacaktır F/P odağında.

KS

Emre Türel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emre Türel' Alıntı:
Merhabalar,bir gaming kulaklık almak istiyorum kablosuz bir kulaklık arıyorum.Bir süre araştırmalarım sonucunda 3 model aklıma yattı.Sizce hangisini tercih etmeliyim
Arctis 7
HyperX Cloud Flight 
Bu 3 ürün arasında kaldım ve fiyat açısından Cloud Mix Lifestyle daha uygun fiyatta,nasıldır diğerlerine göre artıları eksileri nedir hangisini tercih etmeliyim ?

Ne anlamda iyi değil hocam ? Mikrofon ve ses kalitesi iyi olsun benim için önemli bir nokta.Ek müzik film vs pek izlemediğim için ona önem vermiyorum.Açıkcası mikrofon ve ses kalitesi önemli

KS

Emre Türel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emre Türel' Alıntı:
Arctis 7
HyperX Cloud Flight 

Ne açıkdan kötü mesela ? 
Benim için kulaklığın mikrafonu ve ses kalitesi önemli film ve müzik pek izlemediğim ve dinlemediğim için pek umursamıyorum.Mikrofonu iyi ses kalitesi de keza aynı şekilde olan ve kablosuz bir kulaklık arıyorum.Bu üç model ararsındayım da bilemiyorum farklı markalara yönelmek istemem açıkcası

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
AC 7 ürününde ses detay seviyesi kablosuzda baya kötü deniyor diğer önerdiğim ürünlere nazaran. Ben o AC 7 kulaklığını kullandım daha önce ama oyunda 7.1 olarak değil bende pek beğenmemiştim ama ses kalitesi vs. olarak beğenmedim ben o fiyatı bence hakkeden bir ürün değil.

HyperX Cloud Mix Lifestyle ürünü ise BT olduğundan dolayı önermedim size BT ürünler ses aktarım kalitesi olarak Wireless ürünlerden biraz daha zayıf olurlar.

HyperX Cloud Flight ürünü iyi ama o fiyata daha iyileri olduğundan dolayı size alternatif 3 kulaklık önerdim. CM MH670 ürünü çok tutulan ve kaliteli ses ve mikrofonu olan bir üründür onu 100% tavsiye ederim. Corsair HS70 ürününü kullanıp memnun olmayan görmedim ses , mikrofon ve 7.1 olarak baya iyi bir üründür. [font=Open Sans, sans-serif] [/font]HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless ürünü ise F/P dengesindeki en iyi kulaklıktır. Fiyatı uygun ürünlerde tek diyebilirim kendisine.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri