Gaming Kulaklık

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

HyperX Cloud III S Wireless ve SteelSeries Arctis Nova 3P / SteelSeries Arctis Nova 3X modelleri arasında kalmış durumdayım ve bazı konularda kullanıcı deneyimlerine ihtiyacım var.

HyperX Cloud III S Wireless Yeni Ürün için:
Okuduğuma göre kulaklık yaklaşık 10 saniye sessizlikten sonra uyku moduna geçiyor ve tekrar ses geldiğinde yaklaşık 1 saniyelik bir gecikmeyle uyanıyor. Bu durum günlük kullanımda (Discord, video, oyun vs.) gerçekten fark edilir ve rahatsız edici mi?
Ayrıca USB dongle’ın hassas olduğu ve kırılma yaşayanlar olduğu yazılmış. Bu yaygın bir problem mi yoksa daha çok nadir karşılaşılan bir durum mu?

SteelSeries Arctis Nova 3P / 3X için:
Bazı yorumlarda gıcırtı, malzeme kalitesi ve zaman zaman parazit/bağlantı sorunlarından bahsediliyor. Bunlar kronik problemler mi yoksa daha çok kullanıcıya veya ortama bağlı şeyler mi?
Uzun süreli kullanımda dayanıklılık ve konfor nasıldır?

İki modeli de kullanmış veya deneyimlemiş olanların yorumlarını paylaşırlarsa çok yardımcı olur.

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Hawk markasının HS420 7.1 Surround Tri-Mode (kablosuz/Bluetooth) siyah veya beyaz oyuncu kulaklığını kullanan var mı? Ürün çok yeni, piyasaya çıkalı yaklaşık 10 gün olmuş, o yüzden pek kullanıcı yorumu bulamadım.

Firmaya sorduğumda şarjının %100 ses seviyesinde yaklaşık 22 saat gittiğini söylediler. Gamepower Kaia Titanium modelinde ise yaklaşık 25 saat pil süresi olduğu yazıyor.

Sizce bu süreler normal kullanım için yeterli mi? Günlük kullanımda (oyun + müzik vs.) kaç gün götürür?

Açıkçası Hawk modelinin tasarımını ve özelliklerini çok beğendim ama yeni olduğu için kararsızım. Eğer kullanan varsa ses kalitesi, mikrofon ve genel kullanım deneyimini paylaşabilir mi?

Eğer Hawk almazsam şimdilik idarelik olarak Gamepower Kaia Titanium kablosuz kulaklığı almayı düşünüyorum.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hawk almak mantıklı mı yoksa Gamepower daha güvenli bir seçim mi olur?

Yorumlarınız benim için gerçekten önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri