Gaming Laptop Önerisi

Yusuf Özbek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Çoğunlukla oyun oynamak için laptop almayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz. Bütçem 22 k civarı. İyi fırsat varsa biraz daha çıkabilirim. Oyun için masaüstünün daha iyi olduğunu biliyorum ama yazın falan farklı yere gidiyorum. O yüzden laptop almayı düşünüyorum.

pena

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gigabaytın laptopları şuan çok uygun fiyatta sadece kasa çok ısınıyor diyorlar

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Çoğunlukla oyun oynamak için laptop almayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz. Bütçem 22 k civarı. İyi fırsat varsa biraz daha çıkabilirim. Oyun için masaüstünün daha iyi olduğunu biliyorum ama yazın falan farklı yere gidiyorum. O yüzden laptop almayı düşünüyorum.
Evde oyun oynuyacaksin masaüstü al bence laptop gereksiz pahalı

KS

Yusuf Özbek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Evde oyun oynuyacaksin masaüstü al bence laptop gereksiz pahalı
İlk başta masaüstü düşünüyordum. Performans olarak, fiyat olarak banada daha iyi geldi ama yazın ben evde kalmıyorum. O yüzden ailem laptop alalım diyor. Bende uygun laptop bakıyorum şuan

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
İlk başta masaüstü düşünüyordum. Performans olarak, fiyat olarak banada daha iyi geldi ama yazın ben evde kalmıyorum. O yüzden ailem laptop alalım diyor. Bende uygun laptop bakıyorum şuan
Yani 3 ay için yıllık oyun zevkinden vazgeçeceksin bence mantıklı değil

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Biliyorum ama ben biraz fazla verebilirim. 24-25 bandına çıkarım belki. Yani bu fiyatlara makul bir laptop bulursam bakarım. Olmassa yine masaüstü bakarım artık.
Knk o fiyatlarda ki laptop ile masaüstü performans farkı arasında dağlar var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri