Gaming Mouse önerisi (12.02.2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Gaming Mouse önerisi (12.02.2022)

F/P oranı yüksek bir üründür öneririm bu fiyata alternatifi olmayacak kadar iyidir. Ancak ürünün boyutlarını kontrol edin mini versiyon olduğu için eliniz büyükse sorun yaşayabilirsiniz.

clarq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Gaming gecelerinde İmpacht 2 Wireless düşüyor o meblağlara bence düşünmeni öneririm. Bende aldım Günde ort 4 saat pc oturuyorum 2 haftada bir şarj takıyorum. Oyun oynarken kablolu 10dk takılı kalsa fullüyor kendini.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Impacht 2 Wireless ürünü F/P oranı fena olmayan bir ürün önerebilirim. Bende ilk nesil Inpacht kablolu ürün kullanıyorum çok memnun değilim ama 2. jenerasyon biraz daha başarılı ürün olarak.

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arista' Alıntı:
Merhabalar. Oyuncu faresi almayı düşünüyorum fiyat olarak aklımda bir bütçe yok ama en fazla 500 TL veririm diye düşünüyorum. https://www.incehesap.com/razer-dea...40100-r3m1-kablolu-gaming-mouse-fiyati-50251/ diye bir fare buldum 200 TL indirim de. Sizce alınır mı yoksa daha iyi fareler var mı? Şimdiden yorumlar için teşekkürler

Boyutu konusunda bir sorununuz yoksa ben de Razer öneririm. Kendim yeni aldım kullanıyorum, çok hafif ve kaliteli.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Boyut konusun da emin değilim hiç almadım elime olmıyabilir diye düşünüyorum.

clarq' Alıntı:
Gaming gecelerinde İmpacht 2 Wireless düşüyor o meblağlara bence düşünmeni öneririm. Bende aldım Günde ort 4 saat pc oturuyorum 2 haftada bir şarj takıyorum. Oyun oynarken kablolu 10dk takılı kalsa fullüyor kendini.

Eğer düşerse bakarım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Kullandığınız Frisby ürünle aralarında boyut farkı çok yok bence sorun yaşamazsınız o konuda.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Gaming Mouse önerisi (12.02.2022)

ugur.gozaydin' Alıntı:
Impacht 2 Wireless ürünü F/P oranı fena olmayan bir ürün önerebilirim. Bende ilk nesil Inpacht kablolu ürün kullanıyorum çok memnun değilim ama 2. jenerasyon biraz daha başarılı ürün olarak.

Ama sanırım razer'ın kullandığı optik swtich  takımın hızı diğer farelerin kullandığından daha hızlıymış. Sizin aklınız da hangi marka türleri var acaba.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kullandığınız Frisby ürünle aralarında boyut farkı çok yok bence sorun yaşamazsınız o konuda.

Sizce almalımıyım şuan 200 tl ya da biraz daha ekleyip daha iyi bir fare mi alsam. Fiyat olarak çok fazla olmıyacak şekilde verebilirim o konuda sıkıntım yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Razer DeathAdder V2 Mini bu ürünü 195 TL fiyata öneririm. Eğer alternatif istiyorsanız bir bütçe sınırı verin önerinizi yapayım.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Arista' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Sizce almalımıyım şuan 200 tl ya da biraz daha ekleyip daha iyi bir fare mi alsam. Fiyat olarak çok fazla olmıyacak şekilde verebilirim o konuda sıkıntım yok.

Eğer 200TL civarı ekleyebilirseniz alternatifler baya artıyor. Tavsiye olarak;

Sensörü çok sağlam bir mouse olsun dersen;

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...41-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,544295351.html

Hafif bir mouse olsun dersen;

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...gb-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,975275291.html

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...g-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1159826453.html

Kablosuz fakat kaliteli olsun dersen;

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...d-optik-wireless-oyuncu-fiyati,916386664.html

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-optik-wireless-oyuncu-fiyati,341295403.html

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
Razer DeathAdder V2 Mini bu ürünü 195 TL fiyata öneririm. Eğer alternatif istiyorsanız bir bütçe sınırı verin önerinizi yapayım.

miktar 500 TL olabilir civarın da

ugur.gozaydin' Alıntı:

Bir de ben gaming için alacağım. Kablolu mu daha iyi olur yok sa kablosuz mu. MS farkı olur mu sizce

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Taner beyin önerdiği ürünlerden SteelSeries Aerox 3 ürününü öneririm size. Alternatif bakacağım.

Kablolu ile kablosuz ürün arasında Hz yani gecikme odaklı birkaç artı veya eksi durum ürünün kalitesine göre değişebiliyor. Bu yüzden kablolu veya kablosuz iyidir diye bir şey söyleyemem ürüne göre değişir durum.

SteelSeries Prime Mini - 499 TL - SteelSeries TrueMove Pro Sensör + 450 IPS Piksel Tarama + 50G İvmelenme + 18.000 CPI Çözünürlük + 100 Milyon Tuş Ömrü + Zemin hareketleri için 100% PTFE kaydırma tabanları + Premium ABS polycarbon gövde malzemesi ve tel örgü sökülebilir USB Type-C kablosu olan kaliteli F/P oranı yüksek bir mouse ürünüdür. Aşağıda ölçüleri ve ağırlığına dair resim var.

MOUSE.png

Bence bu fiyata alınabilecek en iyi ürün tabi boyutları size uygunsa.

Butfudman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Arkadaşlar gayet güzel öneride bulunmuş benimde bi önerim var.
Oyunlarda makro kullanmayı seviyorsan Logitech G300S alabilirsin.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
Taner beyin önerdiği ürünlerden SteelSeries Aerox 3 ürününü öneririm size. Alternatif bakacağım.

Kablolu ile kablosuz ürün arasında Hz yani gecikme odaklı birkaç artı veya eksi durum ürünün kalitesine göre değişebiliyor. Bu yüzden kablolu veya kablosuz iyidir diye bir şey söyleyemem ürüne göre değişir durum.

SteelSeries Prime Mini - 499 TL - SteelSeries TrueMove Pro Sensör + 450 IPS Piksel Tarama + 50G İvmelenme + 18.000 CPI Çözünürlük + 100 Milyon Tuş Ömrü + Zemin hareketleri için 100% PTFE kaydırma tabanları + Premium ABS polycarbon gövde malzemesi ve tel örgü sökülebilir USB Type-C kablosu olan kaliteli F/P oranı yüksek bir mouse ürünüdür. Aşağıda ölçüleri ve ağırlığına dair resim var.

MOUSE.png

Bence bu fiyata alınabilecek en iyi ürün tabi boyutları size uygunsa.

Çok arada kaldım. Boyutlar uygun ikisi de ama hangisini alacağımı kararsız kaldım. Sizin önerdiğiniz hoşuma gitti ama emin olamadım :/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Razer ile arasında kaldıysanız arada kalacak bir durum yok klasmanları farklı bu SS ürünü daha iyi. Başka ürünle arasında kaldıysanız bilemem.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Prime mini daha üst ürün ailesinden. Markanın en tepe serisi Mouse odağında şuan Prime adındaki ürün grubu. Bu 2 ürün arasında kalacak bir durum da yok.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri