Gaming Mouse Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BatuhanGrL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aklımda bir tane mouse var bloody v7M71   
Bütçem 200 -250 tavsiye alabilirim. 
Klavye tercihimi cooler master ck 350 tarafından kullandım
Şimdiden teşekkür ederim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Klavye seçimi gayet iyi mouse seçiminde de yardımcı olalım ana odak oyun ama ne tarz oyun IPS değeri yüksek bir ürün önerelim eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız. Şuan itopya vs. gibi yerlerde indirimde varken hızlıca öneride bulunalım. Mouse büyük olsun mu IPS değeri hızlı oyunlar oynuyorsanız önemli bu tarz bir ürün mü olsun bize beilirtin yetrer.

Aslında hiç başka öneride bulunmama gerek yok Steelseries Rival 3 - 269.00 TL şu mouse alın geçin. Yanında SteelSeries QcK Medium Gaming Mouse Pad hediyesi var. 35G hızlınma + 300 IPS değeri + 8500 DPI ve 60 milyon tuş ömrü bir mouse fiyat çok iyi ürün gerçekten hızlı. İndirim bitmeden kaçırmayın derim.

KS

BatuhanGrL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
FPS oyunlarını bilgisayarda oynamayı seviyorum o yüzden bilgisayar toplama kararı aldım. Onu haricinde rpg oyunlarda hoşuma gidiyor bu şekilde güzel bir mouse tavsiyesi alabilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Size önerdiğim ürünü alın her türlü hızlı oyun vs. için son derece iyi bir mouse + mousepad ile fiyatı çok iyi kaçırmayın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
H.olsun bu fiyata gayet güzel bir ürün aldınız hem hızlı hemde kaliteli mousepad ile aldınız. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri