gaming notebook tavsiyesi

gaming netebook tavsiyeleri

• notebook tavsiye

Kullanılan: 0 0.0%
  • tavsiye

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R'enascan K'aylı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben yurt dışına seyahet edecek bırıne oyuncu leptobu aldırıcam ve vergi filan alınmayacak  genel olarak oyun oynamak ve matrix isimli çizim programı için alıcam türkiyede 15 bın tl olan pc lerı ordan 8 9 bin tl ye satın alıcak ve nasıl birşey almak istediğime henüz karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
https://www.newegg.com/global/de-en...MFoJqADMAUvJEP2NXEunNPnaAqL8ohLeL6B6Ew3pv863o bu ürünü yurtdışında yaşayan birisine önerdim daha yeni pek çok ürün arasında yaklaşık 15K bütçeye en ideal ürünlerin başlında geliyor. İçindeki bileşenler Laptop 'a uyarlama değil gerçek 9700K işlemcisi ve RTX 2070 orjinal masaüstü versiyonu MaxQ değil. Bence bu fiyata emsali çok az ürünlerden birisi tavsiyemdir.

KS

R'enascan K'aylı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kanka ben ürünü yurt dışından alacagım için max 1600 doları geçmemesi lazım ama tavsiyen için teşekkür ederim makina fena <3 okadar bütçem olsa dırek atlarımda yok işte :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birebir aynı özellikler 9750H işlemci + 16 GB RAM + 512 GB NVMe SSD + 144 Ekran ama benim makinede RTX 2070 var senin bulduğunda 2060 ve 100 dolar pahalı senin ürün benim önerdiğiöden. Bir diğer fark benim ürün 15.6" senin bulduğun 17.3" ama performans olarak daha zayıf bir makine senin ürün. Sence hangisi? 100 dolar daha pahalıya performanstan ciddi kısmak ne derece doğru sence. Dediğim gibi sana önerdiğim MSI ürün 1.599 Dolar fiyat ile efsane. Kesinlikle kaçmaz.

KS

R'enascan K'aylı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çok teşekkür ederim aydınlattıgın için sparişi verdih bakalım onumde 1 aylık sureç var geldığı deneyımlerımı sızınle paylaşıcam tekrardan teşşekürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önemli değil. 1 ayda uzun bir süreymiş beklemek zor gelir şimdi :) Deneyimlerinizi yazarsınız aldığınızda. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri