- Tepki
- 2
Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum, sistemin bu konfigürasyonda fiyatı 19.222 TL. Benzer fiyatlara daha iyisi var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Bu fiyata 3070 ve ya 3060 ti sistem alınırAşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum, sistemin bu konfigürasyonda fiyatı 19.222 TL. Benzer fiyatlara daha iyisi var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 14488
Bunu bir düşüneceğim hocam.Hocam işlemciyi 5600x yapmanıza gerek yok hem fazla ısınıyor hemde çok performans farkı yok.
Hocam attığınız sistemler gayet güzel fakat benim yaptığım upgradeleri yapınca fiyatlar 20K bandını geçiyor. Bildiğim kadarıyla RX 6700 XT ile RTX 3070 arasında uçurumlar yok.Bu fiyata 3070 ve ya 3060 ti sistem alınır
![]()
ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
MANTIS-3060Ti / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi görmüştüm ama kasayı beğenmemiştim seçenekler artmış, teşekkürler hocam.O işlemci için +1500TL ekleyin en az. Çünkü fazla ısınıyor. Benim önerim aşağıda ki sistemde B550M-K seçilir yine disk arttırırsınız ve isteğe bağlı kasa değiştirirsiniz. Hem daha ucuz olur hem de benzer sistem olur.
![]()
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ama hocam bazen hatalar olabiliyor ve bunlarda can sıkabiliyorHocam attığınız sistemler gayet güzel fakat benim yaptığım upgradeleri yapınca fiyatlar 20K bandını geçiyor. Bildiğim kadarıyla RX 6700 XT ile RTX 3070 arasında uçurumlar yok.
Bu sistemi görmüştüm ama kasayı beğenmemiştim seçenekler artmış, teşekkürler hocam.
Hocam şuan mevcutta RX 560 var hiç Wattman yaşamadığım için güvenim var biraz. Tabii ki Nvdia daha stabil.ama hocam bazen hatalar olabiliyor ve bunlarda can sıkabiliyor
hocam bazen yaşanabiliyor mesela 10 kişi aldıysa 5 kişide yaşanıyor gaibi ama buda demek olmuyor ki amd alınmaz tabikide alınabilirHocam şuan mevcutta RX 560 var hiç Wattman yaşamadığım için güvenim var biraz. Tabii ki Nvdia daha stabil.
hocam kasayı asus tuf secmenize gerek yok önü full mesh secebilirsiniz , anakartı b550m yapın islemciyi 5600 yapın x gerek yok 670₺ fark ödemeye , ramleride 3600hmz yapın 20 tl farkla rgb almayın İLK perfomansa önem verinAşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum, sistemin bu konfigürasyonda fiyatı 19.222 TL. Benzer fiyatlara daha iyisi var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 14488
Eski nesillere çok fazla alınmıyor fakat bu son jenerasyon sıkıntılı iki tarafta da ancak ben illallah ettimHocam şuan mevcutta RX 560 var hiç Wattman yaşamadığım için güvenim var biraz. Tabii ki Nvdia daha stabil.