Soru Gaminggen Sitesi Bileşenleri Kullanılmış Mı ?

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Ordaki sistem bileşenleri kullanılmış yada sıkıntılı ürünler olabilir mi ? çok sacma degil mi mesela ekran 3070 ekran kartı 20 k ama hazır sistem de 20 k alınca diger bileşenleri bedavaya mı geliyor yani ?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Ordaki sistem bileşenleri kullanılmış yada sıkıntılı ürünler olabilir mi ? çok sacma degil mi mesela ekran 3070 ekran kartı 20 k ama hazır sistem de 20 k alınca diger bileşenleri bedavaya mı geliyor yani ?
Hayır hepsi 0

Ve 3070 20k değil kim diyor 20 bin lira diye ?

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Hocam içiniz rahat olsun gaminggen şuan piyasada en çok satış yapan firmalardan biri kendim 3070 sistem aldım en son aklınız kalmasın.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam 3070 12-13k neredene 3070 20k?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
SADECE ekran kartların tek almaya kalkarsanız FİYATI yüksek olabilir nedeni Madencilik yapmaya kalkısanlar yüzünden oldu bu sebeple bütün ekran kartı fiyatları yüksek... hazır sistemlerde ise normal fiyatı

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Gaming gen olmasa piyasa da kalıcı olarak kaliteli uygun fiyatlı sistem yapan yok
Doğru söylüyor Gaming gen olmasa İtopya ya kalırsak efsane diye adlandırdıkları indirim zamanlarında indirim diye bindirim yemeye devam ederdik piyasaya göre kaliteli parçalarla kaliteli fiyatlar gaming gende oluyor

AkmanMert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
1 2 haftaya koyarlar seçimden sonra yani
O zamana kadar da fiyatların artma riski var.
Hocam şu 2sistem nasıldır sizce?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
vatandan sistem almanızı önermem fiyatları yüksek 1 2 hafta bekleyin gamingentr stokları getirsin ordan alın parca kalitesi olarak En iyi markalarla calısıyorlar

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
peki sesi azaltabilir miyim
fps kısıtlaması diyolarda nasıl 144fpsye sınırlıcam
fps sabıtleyerek sesi azalltıgını sesin gittigini soyleyenler var ben hıc denemedım bır zararı yok cunku kasa kapalı kulaklıkla oyun oynuyoruz sabıtleme ıcınde oynadıgınız oyunlara göre oyun menusunden yapabılırsınız kı her oyundada yapmıyor zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri