Soru Gaminggentr Bu Sistem Alınır Mı? (Rtx 3060)

Eseybet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
12gb rtx ekran kartlı bir hazır sistem arıyorum bir tane buldum fakat ne kadar iyi bilemedim sizce bu alınır mı veya önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı

1680438774323.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
12gb rtx ekran kartlı bir hazır sistem arıyorum bir tane buldum fakat ne kadar iyi bilemedim sizce bu alınır mı veya önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı

bunu alsanız daha iyi olur

ultimada iyi ama anakartı düşük.

KS

Eseybet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bunu alsanız daha iyi olur

ultimada iyi ama anakartı düşük.
Hocam peki işlemciyi 12400F'e yükseltip alsam anakart veya başka bir şey sorun çıkartır mı ve birde gaming gen sitesi güvenilir bir site mi?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Hocam peki işlemciyi 12400F'e yükseltip alsam anakart veya başka bir şey sorun çıkartır mı ve birde gaming gen sitesi güvenilir bir site mi?
Gaming gen şuan en güvenilir site vatan pc gibi köklü yerler bile hata patlak veriyor 2.el ürünü 0 satıyorlar falan

KS

Eseybet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sorun çıkarmaz ve site güvenilir.
Hocam şimdi bayağı düşündüm ben bu sisteme şöyle eklemler yaptım nasıl iyi mi başka yükseltmem gereken bir şey var mıdır uzun süreli kullanmak istiyorum almışken iyi bir şey alayım bir sıkıntı vs çıkar mı? birde ramı kısmında 2 adete çıkardım 32gb olarak mı gelecek pek anlamadığım için

Ekli dosyalar

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    33.7 KB · Görüntüleme: 7

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam şimdi bayağı düşündüm ben bu sisteme şöyle eklemler yaptım nasıl iyi mi başka yükseltmem gereken bir şey var mıdır uzun süreli kullanmak istiyorum almışken iyi bir şey alayım bir sıkıntı vs çıkar mı? birde ramı kısmında 2 adete çıkardım 32gb olarak mı gelecek pek anlamadığım için
SSD Olarak Kingston NV2 1TB modeli daha iyi olur bence ve monitör olarak bir yanındaki ASUS VP249QGR modelini seçin. Diğer monitör VA panel.

KS

Eseybet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
SSD Olarak Kingston NV2 1TB modeli daha iyi olur bence ve monitör olarak bir yanındaki ASUS VP249QGR modelini seçin. Diğer monitör VA panel.
Tamamdır öyle yaptım teşekkür ederim kulaklık ve mouse öneriniz var mıdır hocam?

Hocam son olarak birde darboğaz sıkıntısı olur mu alan kişilerin yorumlarında gördüm de

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
bu hazır sistem kısmında olanlardan birde hocam son sorum darboğaz sıkıntısı olur mu bu pcde
Darboğaz olmaz.

Kulaklık olarak XPG Precog S seçilebilir mikrofonu dışında iyi kulaklık. Mouse olarak Logitech G G102 var ama onun da kronik sorunları var diye biliyorum biraz zaman geçtikçe arıza çıkarabilir. Mouse olarak ayrı alırsanız Rival 3 yada Razer Viper Mini alınabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri