ınventusNormalde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var ama teknolojide kutu açıldı diye uğraştırabiliyorlar. Firma ile görüşürseniz yardımcı olmazlarsa thh başvuru yapacağınızı söyleyin. Nereden almıştınız?
İade işlemim olmadı ama müşteri hizmetleri maillere bile kısa sürede dönüş yapıyordu. Muhtemelen yardımcı olurlar.ınventus
İade edilebilir büyük ihtimalle.Merhaba arkadaşlar geçen hafta 4070ti aldım sadece kutusunu açtım poşetinden çıkarmadım ekran kartını acaba geri iade edebilir miyim.
hocam iade den vazgeçtim olsun nasibimizde bu varmış.Tekrar satılabilir durumdaysa ve kasaya takılmadıysa bence sorun etmeden iade almaları gerek. Ama parayı denkleştirip alıp da iade etmek zorunda kalmak üzücü olmuş![]()
Sorun neydi acaba? Yani neden iade etmek istedin? Ben de imkanım olursa 3070'imi 4070'ti ile yükseltmek istiyorum.hocam iade den vazgeçtim olsun nasibimizde bu varmış.
hocam zotac 4070ti ın 19k olduğunu görünce iade etmek istedim fakat ekran kartım hala poşette ve demiri poşete biraz zarar vermiş bundan sonra bi konu daha açtım orda fotosu var o yüzden de iadeden vazgeçtim.Sorun neydi acaba? Yani neden iade etmek istedin? Ben de imkanım olursa 3070'imi 4070'ti ile yükseltmek istiyorum.
İade etmek istediğin kartın marka modeli nedirhocam zotac 4070ti ın 19k olduğunu görünce iade etmek istedim fakat ekran kartım hala poşette ve demiri poşete biraz zarar vermiş bundan sonra bi konu daha açtım orda fotosu var o yüzden de iadeden vazgeçtim.
ınno3d 4070tiİade etmek istediğin kartın marka modeli nedir
ICHILL X3 MÜınno3d 4070ti
evet hocam öyle ama ozamana kadar stok tükenecek erkenden alırsamda 2 tane elimde kart olcak ve bütçem bunu karşılamaz o yüzden iade etmiyeceğim.Hocam iade için şansını deneyebilirsin en kötü kartın sana geri gelecek