Geçen hafta aldığım 4070ti iade edebilir miyim

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Merhaba arkadaşlar geçen hafta 4070ti aldım sadece kutusunu açtım poşetinden çıkarmadım ekran kartını acaba geri iade edebilir miyim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Normalde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var ama teknolojide kutu açıldı diye uğraştırabiliyorlar. Firma ile görüşürseniz yardımcı olmazlarsa thh başvuru yapacağınızı söyleyin. Nereden almıştınız?

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Normalde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var ama teknolojide kutu açıldı diye uğraştırabiliyorlar. Firma ile görüşürseniz yardımcı olmazlarsa thh başvuru yapacağınızı söyleyin. Nereden almıştınız?
ınventus

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Tekrar satılabilir durumdaysa ve kasaya takılmadıysa bence sorun etmeden iade almaları gerek. Ama parayı denkleştirip alıp da iade etmek zorunda kalmak üzücü olmuş :)

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Sorun neydi acaba? Yani neden iade etmek istedin? Ben de imkanım olursa 3070'imi 4070'ti ile yükseltmek istiyorum.
hocam zotac 4070ti ın 19k olduğunu görünce iade etmek istedim fakat ekran kartım hala poşette ve demiri poşete biraz zarar vermiş bundan sonra bi konu daha açtım orda fotosu var o yüzden de iadeden vazgeçtim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri