Rozet için bekletmiyorsanız veya daha da değerlenir diye bekletmiyorsanız satın gitsin. Boşa tutmaya gerek yok.benim koleksiyon kartları vardı hepsini satmalı mıyım?
istediğim bir oyun var alsam mı bilemiyorum
Rozet için bekletmiyorsanız veya daha da değerlenir diye bekletmiyorsanız satın gitsin. Boşa tutmaya gerek yok.benim koleksiyon kartları vardı hepsini satmalı mıyım?
istediğim bir oyun var alsam mı bilemiyorum
bide bişey sormak istiyorum bu otomatik fiyat kullanan oyunlar nelerdir?
yani tam bir listesi var mıdır?
Bence az olmuş. Minimum 15 tl seviyelerinde olmalıydı. Herkes hakettiğini yaşar. Steam bize hakettiğimizden fazlasını yaşattı. Steam oluyum direk bire bir aynı kuru uygularım.
Sana bisi derdim amaBence az olmuş. Minimum 15 tl seviyelerinde olmalıydı. Herkes hakettiğini yaşar. Steam bize hakettiğimizden fazlasını yaşattı. Steam oluyum direk bire bir aynı kuru uygularım.
Oyunlar, insanların eğlenebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği en ucuz eğlence aracıdır! Bu zamana kadar öyleydi ve Steam'ın güncellediği kura göre bu durum hala daha öyle.Bide yazdıklarıma kızgın surat atmışlar![]()
Vazgeçtim steam olayım mevcıt kurun üstüne yüzde 10 zam yapıp kuru bu şekilde uygularım
![]()
Adamlar sanırsın 2002 yılında dolar 1.26 kuru zamanında yaşıyor.
![]()
![]()
yapma be steam vaz geçme...-
Yaklaşık 12 saat sonra "Steam Halloween Sale" başlayacak.
Hâlâ fırsatınız varken almak istediğiniz oyunları satın alın.
Steam fiyatlandırma aracı ve önerilerini güncellemiş.
Aynı zamanda pek çok para birimi için de kur güncellemesi yapmış.
Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061
İncelemek isteyen olursa;
![]()
Steamworks Development - Updates to Pricing Tools And Recommendations - Steam News
Improvements to the tools and services that help you manage selling in 39 currenciesstore.steampowered.com
Dora Özsoy'un Twitter'da paylaştığına göre, TL için önerilen dolar kuru 10 TL'ye yükselmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 10058Ekli dosyayı görüntüle 10059
Tüm fiyat değişiklikleri
![]()
New Steam recommended regional pricing
Valve commits to refresh these price suggestions on an annual basis.steamdb.info
indirim geldi hocam fakat yoğunluktan dolayı steam çöktüşuan cadılar bayramı geldi mi steame?
ben girdiğimde eror veriyor
şuan cadılar bayramı geldi mi steame?
Evet, başladı. Steam çökmüştür, düzelir birazdan.şuan cadılar bayramı geldi mi steame?