Geçmiş olsun... Son kale düştü! ( $1 = 10 TL )

KS

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
bide bişey sormak istiyorum bu otomatik fiyat kullanan oyunlar nelerdir?
yani tam bir listesi var mıdır?

Tam listesi yok. Konu yayıldıkça ufak ufak haberleri geliyor.
1666713031022.png

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Bence az olmuş. Minimum 15 tl seviyelerinde olmalıydı. Herkes hakettiğini yaşar. Steam bize hakettiğimizden fazlasını yaşattı. Steam oluyum direk bire bir aynı kuru uygularım.

Bide yazdıklarıma kızgın surat atmışlar :) :) Vazgeçtim steam olayım mevcıt kurun üstüne yüzde 10 zam yapıp kuru bu şekilde uygularım :) :) Adamlar sanırsın 2002 yılında dolar 1.26 kuru zamanında yaşıyor. :) :)

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Bide yazdıklarıma kızgın surat atmışlar :) :) Vazgeçtim steam olayım mevcıt kurun üstüne yüzde 10 zam yapıp kuru bu şekilde uygularım :) :) Adamlar sanırsın 2002 yılında dolar 1.26 kuru zamanında yaşıyor. :) :)
Oyunlar, insanların eğlenebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği en ucuz eğlence aracıdır! Bu zamana kadar öyleydi ve Steam'ın güncellediği kura göre bu durum hala daha öyle.

• Tabiki de böyle bir ekonomide eski fiyatları beklemiyoruz ve beklememiz hakta değil (en azından benim için). Ancak böyle bir ülkede bu oyunlara tam fiyat verebilmekte eskisi kadar kolay değil. Ve sen, oyunlara tam fiyat veya fazla fiyat vermek istiyorsanda bu zaten yıllardır mümkün olan bir durum. Humble Bundle, indiegala, itch.io veya GOG gibi yerlerden oyunları satın almakta özgürsün.

Steam`in yaptığı bu bölgesel fiyatlandırma olayıda gerçekten başarılı bir iş. Hem yapımcıları hemde oyuncuları korumak istediğini açık bir şekilde gösteriyor ve bunu başarıli bir şekilde insanlara gösteriyor. Üstelik bundan rahatsız olan kesim sayısıda sen dahil az. Bu yüzden seni Steam kullanmak yerine GOG Galaxy kullanmaya davet ediyorum.

GamerEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
-
Yaklaşık 12 saat sonra "Steam Halloween Sale" başlayacak.
Hâlâ fırsatınız varken almak istediğiniz oyunları satın alın.

Steam fiyatlandırma aracı ve önerilerini güncellemiş.
Aynı zamanda pek çok para birimi için de kur güncellemesi yapmış.
Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061

İncelemek isteyen olursa;

Dora Özsoy'un Twitter'da paylaştığına göre, TL için önerilen dolar kuru 10 TL'ye yükselmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 10058Ekli dosyayı görüntüle 10059

Tüm fiyat değişiklikleri

yapma be steam vaz geçme...
Herkese geçmiş olsun

KS

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bölgesel fiyatlandırmanın amacı bu zaten.
Ürünleri o bölgenin ekonomisine göre fiyatlandırırsın. Bunun 2002 ya da 2022 olması ile alakası yok.
Kurun 10~12 TL olması, asgari ücret ile çalışan birinin aylık sadece 10~15 oyun satın alabileceği anlamına geliyor.
Bu yüzden her ne kadar Steam tarafında güncel piyasaya göre %50 daha düşük bir kur belirlenmiş olsa da,
Yeni kur güncellemesi, sonuç olarak oyuncu tarafını büyük ölçüde olumsuz etkileyen bir olay.
Çünkü buna göre her oyun %450 civarında zamlanıyor demektir. Ki buna rağmen kimse Steam'e kızmıyor.
Ama "ohhh iyi olmuş, ben olsam daha fazla zora sokardım" dendiği zaman, insanlar hoş karşılamayabiliyor.

HammerN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
şuan cadılar bayramı geldi mi steame?
ben girdiğimde eror veriyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri