Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Ben Monster abra a5 v15.8 pc kullanıyorum fakat son günlerde böyle bir hata alıyorum ve oyunlarda fps değerlerim düştü geforce experience optime etmiyor naptıysam olmadı format driver vs kaldır baştan yükledim olmadı yardımcı olursanız sevinirim
Önce Display Driver Uninstaller yazılımını kullanarak ekran kartı sürücüsünü Windows 'u Güvenli Mod ile başlatıp kaldırın. Daha sonra GeForce Experience yazılımını kaldırın.
Daha sonra Windows güncellemelerini durdurun ki kendisi sürücü kurmaya kalkmasın.
Daha sonra C:\Users\%username%\AppData klasörüne girip Local , LocalLow ve Roaming adlı 3 klasör içindeki ana dizinlerindekiNVIDIAadı içeren tüm klasörleri silin.
Daha sonra C:\Users\%username%\AppData\Local\Temp , C:\Windows\Temp , C:\Windows\Prefetch bu 3 konumdaki tüm Cache dosyalarını silin. Silinmeyenler olursa onları atlayabilirsiniz.
Daha sonra CCleaner yazılımını kurup program ara yüzünden Kayıt Defteri adlı bölümü kullanıp Sorunlar için Tarama Yap seçeneğini uygulayın ve bulunan sorunları çözün. İşlemi en az 3 defa tekrar edin. Sorunlar en az 1'e inene dek.
Daha sonra Abra A5 V15.8 cihazındaki GTX 1650 Ti GPU biriminin sürücüsünü GeForce Drivers bu bağlantıdan indirip sürücüyü kurun ve kurulumda Experince yazılımını kurmasını onaylayın. Eğer Experince yazılımını kurmayı sormazsa GEFORCE® EXPERIENCE™ bu linkten indirip kurabilirsiniz.
İşlemlerin hepsinin sonucunda sistemi yeniden başlatıp sorunu tekrar edin.