GeForce NOW ETS2 Mod Yükleme

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
ETS2 geforce now üzerinden mod yükleme sadece Steam Atölye'den oluyor. Şimdi ben bilgisayarıma ets2 yükleyip Steam Atölye'de olmayan örnek veriyorum aynasız Mercedes modunu indirdim. Mod çalıştı hiçbir sıkıntı olmadı varsayalım. Ardından oyunu Geforce now üzerinden açarsam mod çalışmaya devam eder mi?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bir çok yerde sadece steam atöylye'den mod olur diye gördüm. Benim gördüklerime göre bu olmayabilir.

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Bir çok yerde sadece steam atöylye'den mod olur diye gördüm. Benim gördüklerime göre bu olmayabilir.
DA Forum'da da 2 kişi oluyor dedi kafam karıştı. PC'de de yer yok denemek için yer açmam lazım

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Merhabalar,
Oyuna sürüş kısmına geçmeden önce profil ekranı kısmında steam arayüzüne girin. Akabinde atölye'den istediğiniz modu indirin mod yöneticisi kısmında aktif edin sorunsuz çalışacaktır. Son olarak eklemek istediğim geforce now üzerinden tekrar oyuna gireceğiniz zaman aynı modları falan indirmenize gerek yok giriş kısmında bekleyin zaten kendisi yükler ardından oyuna geçebilirsiniz.

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Merhabalar,
Oyuna sürüş kısmına geçmeden önce profil ekranı kısmında steam arayüzüne girin. Akabinde atölye'den istediğiniz modu indirin mod yöneticisi kısmında aktif edin sorunsuz çalışacaktır. Son olarak eklemek istediğim geforce now üzerinden tekrar oyuna gireceğiniz zaman aynı modları falan indirmenize gerek yok giriş kısmında bekleyin zaten kendisi yükler ardından oyuna geçebilirsiniz.
Hocam zaten Atölye'den indirmeyi biliyorum ama atölyede çok az mod var. Mesela aynasız actros ve iveco sway yok. Onları anlattım

Merhabalar,
Demek istediğim geforce now'dan değil de oyunu direk pc'den oynasam ve dediğim modları kursam sıkıntısız çalıştığını varsayalım. Ardından geforce now'dan oynarsam modlar çalışır mı

Mesela Promods da yok atölyede

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri