GeForce NOW gereksinimleri?

mustafacanturk39

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,bilgisayarımın özellikleri şu şekilde;

işlemci: İntel Core 2 Quad Q8300 2.5GHz 4MB Cache 1333MHz LGA775 

Ekran kartı: Nvidia  GeForce GT 430

Ram: 4gb

Geforce Now satın alarak istediğim oyunu oynayabilir miyim? Konu hakkında bilgilendirme yaparbilir misiniz? Boşuna masraf yapmayayım :) iyi çalışmalar.

Not:İnternet hızı 25 mbps

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: GeForce NOW gereksinimleri?

Sistem bileşenlerinizin bulut sistemlerinden oyun oynamak için bir önemi yok denilebilir. Bileşenler zaten karşı tarafta olduğu için sizin sadece internet ve oyunu oynayacağınız kontrolcü veya klavye odaklı ekstra bir gecikmeniz oluyor. https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce-now/system-reqs/ burada kullanmak için ne tür gereksinimlere ihtiyacınız var yazıyor.

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Ücretsiz sürümde saatlerce sıra bekleyip denemeden almanızı önermem. Daha doğrusu almanızı hiç önermem ama herkesin oyun oynama eşiği aynı değil, sizi tatmin eder beni etmez o yüzden bi deneyin. Ben 100 download 8 upload alıyorum, kabloyla bağlanıyorum ve hiç memnun değilim görüntüden de akıcılığından da.

Armağan Özaydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
RE: Cvp: GeForce NOW gereksinimleri?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sistem bileşenlerinizin bulut sistemlerinden oyun oynamak için bir önemi yok. Bileşenler zaten karşı tarafta olduğu için sizin sadece internet ve oyunu oynayacağınız kontrolcü veya klavye odaklı ekstra bir gecikmeniz oluyor. https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce-now/system-reqs/ burada kullanmak için ne tür gereksinimlere ihtiyacınız var yazıyor.

Tam olarak bir önemi yok denilemez çünkü ben eski bilgisayarımla geforce now da oyun açamıyordum lakin arkadaşın sistemi geforce now da her türlü açar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Buz dolabında oyun oynamışlığım var internet bağlantısıyla Geforce NOW ile. Donanım farkının bir önemi yok gibi bir şey. Sadece sistemin çalışması için gerekenler var ama onlarda çok düşük gereksinimler.
  • Çift çekirdekli x86-64 CPU ile 2,0 GHz veya üzeri
  • 4 GB sistem belleği
  • En azından DirectX 11'i destekleyen GPU
    • NVIDIA GeForce 600 serisi veya daha yeni
    • AMD Radeon HD 3000 serisi veya daha yeni
    • Intel HD Graphics 2000 serisi veya daha yeni
Bu donanımların olmadığı bir sisteminiz varsa zaten GeForce NOW 'dan önce sistemin yenilenmesi gerekiyor önce. Ağ kartı ve ağ kalitesinin önemi daha çok. Birde görüntülediğiniz ekran oda önemliler listesinde yer alıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri