GeForceNow'da İnternet İyi Olmasına Rağmen Kasma Sorunu

OnurhanTY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar,

GeForce NOW'da internetimin iyi olmasına rağmen kasma problemini 6 aydır aşamadım. 100MB's/0 paket Kaybı/18 ping internetim var. Kasmanın internetsel olmadığını anlayabiliyorum, çünkü arkadaş 5GHz ile laptoptan bağlanıyor onda sıfır kasma var.

Ben Ethernet ile masaüstünde giriyorum kasma başlıyor, her oyunda kasmaya başlama süresi değişiyor. Sistemim şu şekilde;

AMD3000G.
16 GB 3200 MHz RAM.
120 GB SSD.
B450M S2H.

Driverlar Driver Booster ile güncelleniyor sürekli. Başka ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Ekli dosyalar

• geforcenow.PNG
    geforcenow.PNG
    213.6 KB · Görüntüleme: 20
Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Driver booster zaten baştan bir sorun. Driverları manuel güncellemek her zaman daha iyidir. Birde modeminiz normal şartlarda verdiği değerleri yük altında iken veremiyor olabilir siz oyunda interneti kullanırken değerler çok fazla düşüyordur.

KS

OnurhanTY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Ekli dosyalar

• test.PNG
    test.PNG
    652.3 KB · Görüntüleme: 22

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
VPN ile başka sunucuya bağlanmayı deneyin. Belki kullandığınız sunucuda bir problem vardır. İkinci ihtimal ise ISS kaynaklı yani hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız paket kaybı oluşuyordur.

KS

OnurhanTY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
VPN ile başka sunucuya bağlanmayı deneyin. Belki kullandığınız sunucuda bir problem vardır. İkinci ihtimal ise ISS kaynaklı yani hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız paket kaybı oluşuyordur.
Hocam yukarıda yazdım, tekrar yazayım, arkadaş Laptop ile 5GHz full grafik alıyor...

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Driver booster zaten baştan bir sorun. Driverları manuel güncellemek her zaman daha iyidir. Birde modeminiz normal şartlarda verdiği değerleri yük altında iken veremiyor olabilir siz oyunda interneti kullanırken değerler çok fazla düşüyordur.
ne eksik ne fazla aynısını düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri