Yakın fiyatta RTX 2060 , RX6600 yada RX6600XT varken bu ekran kartı olan sistemin bu fiyatta olması saçma.1660 kötü kart değil ki hem yanındaki monitörlerle işlemci yüksekliği ile falan güzel bence gayetde bunu alırsın bir kaç yıl sonra ekran kartı güncellesen sadece yeter
bence işlemci ve monitör fiyatını hesaba katarsak gayet iyiYakın fiyatta RTX 2060 , RX6600 yada RX6600XT varken bu ekran kartı olan sistemin bu fiyatta olması saçma.
Katılıyorum. Monitör işin içine girince zaten fiyat iyi oluyor. Diğer sitelerde aynı özelliklerde bu fiyata yakın fiyatlara monitörsüz ürünler satılıyor.bence işlemci ve monitör fiyatını hesaba katarsak gayet iyi
Şahsen diğer sitelere bir baktım ama stokta olan ürünler arasında monitör dahil bu fiyatlara ben pek ürün bulamadım. i3 lü sistemler bile 12-13 arasıFiyatları hepsinin pahalı . 1660 ti sistem ne olursa olsun 11 k yı hak etmez...
2 hafta önce i3 10105 f 1660 ti İtopyada 7999 TL idi . 3 k ya da monitör alsan ki ıps 24 ınc gtg 1 ms alırsın . 11 k . En basit örnek dostum .Şahsen diğer sitelere bir baktım ama stokta olan ürünler arasında monitör dahil bu fiyatlara ben pek ürün bulamadım. i3 lü sistemler bile 12-13 arası