Sürekli denk geldiğin birisi mi ? Yoksa ortak mekanlarda vb mi denk geliyorsunuz ?Ya simdi bir kızı seviyorum büyük ihtimalle oda benden hoşlanıyor nasıl acilmaliyim nasıl söze başlamalıyım?
Sürekli denk geliyoruzSürekli denk geldiğin birisi mi ? Yoksa ortak mekanlarda vb mi denk geliyorsunuz ?
Bas engeli geçKanka dm den limon emote atıyorsun gerisi tuğkan abimde
Düz mantık bir gün takılma bahanesiyle açılmak benim yaptığım seçenek genelde. Akşamüstü kahve vb alıp yürü, o arada da konuyu aç gitsin, zaten onunda senden hoşlanma ihtimali yüksekmiş.Sürekli denk geliyoruz
Ya sorun şu bir tik da utangaçım bu olayı yüzüne söylemeye cesaretim yok daha romantik şekilde açılma şansım yok mu ? Mesela postaDüz mantık bir gün takılma bahanesiyle açılmak benim yaptığım seçenek genelde. Akşamüstü kahve vb alıp yürü, o arada da konuyu aç gitsin, zaten onunda senden hoşlanma ihtimali yüksekmiş.
Çevremdeki bazı arkadaşlar 1-2 hafta beraber gezmeyi tercih ediyor ancak finalde friendzone problemi yüksek.
Posta derken ?Ya sorun şu bir tik da utangaçım bu olayı yüzüne söylemeye cesaretim yok daha romantik şekilde açılma şansım yok mu ? Mesela posta
Ya simdi bir kızı seviyorum büyük ihtimalle oda benden hoşlanıyor nasıl acilmaliyim nasıl söze başlamalıyım?
Yani örnek olarak verdim posta derken mektup tarzı ama çok demode olur gibiPosta derken ?
Üniversite anısında paket bitirmişliğim var...
Yanliz deglisin ilk ve tek nargilemi bitirdimÜniversite anısında paket bitirmişliğim var...
Ya deme söyle KAKSKSLDKSODMSLKanka emir verme taktiği daha iyi
Biraz demode dostum. 5-6 yıl önce bile o şekildeydi. İçinden nasıl geliyorsa öyle yapabilirsin ama, şahsi fikrim beraber güzel bir gün geçirip ardından cesaret patlamasıyla açılman. Normale göre gün içinde daha yakın davran. Şahsi önerim budur.Yani örnek olarak verdim posta derken mektup tarzı ama çok demode olur gibi
Hmm mesela neler yapabiliriz?Biraz demode dostum. 5-6 yıl önce bile o şekildeydi. İçinden nasıl geliyorsa öyle yapabilirsin ama, şahsi fikrim beraber güzel bir gün geçirip ardından cesaret patlamasıyla açılman. Normale göre gün içinde daha yakın davran. Şahsi önerim budur.