Gencer gaming güvenilir mi

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar Gencer gaming den pc almayı düşünüyorum alan varsa yazabilir mi güvenilir mi ve ürünlerin kutusunu gönderiyorlar mı

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Evet güvenilirdir.

Bildiğim kadarıyla kutusuyla geliyor. Hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz, hayırlı olsun şimdiden.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Güvenilir. Kutu gönderir mi bilmiyorum ama ben ilk defa kendilerinden klavye alışverişi yaptım ve galiba kargo ile biraz ilgisizler yada bana öyle denk geldi. Siparişim kargoya verildi olarak sitelerinde gözüküyor ve sipariş numarası yanlış verilmiş linkte tıklayınca siparişi takip bile edemiyordum. Sitelerinde kargoya verildi yazdıktan 2 gün sonra kargoya verildi.

KS

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Evet güvenilirdir.

Bildiğim kadarıyla kutusuyla geliyor. Hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz, hayırlı olsun şimdiden.
Hocam sistem şu sizce nasıl iyimi uzun ömürlü kullananilirmiyim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Güç kaynağı kötü. Ben güç kaynağını değişmenizi yada yeni aldıysanız iptal edip bütçeniz var ise PC Hocasının RX6600 sistemini almanızı tavsiye ederim.

KS

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
H
Güç kaynağı kötü. Ben güç kaynağını değişmenizi yada yeni aldıysanız iptal edip bütçeniz var ise PC Hocasının RX6600 sistemini almanızı tavsiye edh

Güç kaynağı kötü. Ben güç kaynağını değişmenizi yada yeni aldıysanız iptal edip bütçeniz var ise PC Hocasının RX6600 sistemini almanızı tavsiye ederim.
İnanın 100 TL daha fazla verecek param yok güç kaynağı idare etmez mi 1 yıl sonra felan değiştirsem

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Hocam bizim burdabi kaç yıldır elektrik kesilmiyor yani idare edermi
Akım korumalı priz alın rahat edin diycem ama 100₺ bile veremiyorum dediniz yani kaliteli bir PSU değil 100₺ için tüm sistemi mahvetme şansı var yinede size kalmış

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam bizim burdabi kaç yıldır elektrik kesilmiyor yani idare edermi
Kesin bir şey demek istemiyorum idare etmez derim ama sorun çıkmaz yalan söylemiş oluru. İdare eder desem sistem zarar göre arkamdan haklı olarak laf edersiniz o yüzden sorumluluk almayacak şekilde taksitli bile olsa ben ne olur ne olmaz en fazla 3-5 aya güç kaynağını değiştirirdim.

KS

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Kesin bir şey demek istemiyorum idare etmez derim ama sorun çıkmaz yalan söylemiş oluru. İdare eder desem sistem zarar göre arkamdan haklı olarak laf edersiniz o yüzden sorumluluk almayacak şekilde taksitli bile olsa ben ne olur ne olmaz en fazla 3-5 aya güç kaynağını değiştirirdim.
Hocam 1, 1.5 ay sonra elime para geçecek uygun fiyatlı bir psu atarsanız onu alabilirim bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ve yani sistem psu dışında güzel ve site güvenilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam 1, 1.5 ay sonra elime para geçecek uygun fiyatlı bir psu atarsanız onu alabilirim bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ve yani sistem psu dışında güzel ve site güvenilir
En ucuz ve kaliteli PSU olarak şuan Sharkoon 650W bir model var o da ara ara 770tl civarına inip 800tl ye falan çıkıyor.

KS

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
En ucuz ve kaliteli PSU olarak şuan Sharkoon 650W bir model var o da ara ara 770tl civarına inip 800tl ye falan çıkıyor.
Hocam alacağım pc ye uyar mı bide linke bakabilirsiniz başka psu seçeneği varmı belki bir kaç güne bütçemi arttirabilirim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam alacağım pc ye uyar mı bide linke bakabilirsiniz başka psu seçeneği varmı belki bir kaç güne bütçemi arttirabilirim
Performax PSU kasa içinde geldiğinden PSU seçeneği göremedim. Güç kaynakları genelde standart olur uyumsuzluk gibi bir sorun çıkmaz.

KS

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Performax PSU kasa içinde geldiğinden PSU seçeneği göremedim. Güç kaynakları genelde standart olur uyumsuzluk gibi bir sorun çıkmaz.
Hocam seni çok yordum biliyorum ama pc hocasının sistemi nasıl peki onu deneyeyim
Bide 2.5 civarı monitör bulabilirmiyiz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam seni çok yordum biliyorum ama pc hocasının sistemi nasıl peki onu deneyeyim
Bide 2.5 civarı monitör bulabilirmiyiz
PC Hocasının sistemi iyi. O fiyata monitör var ama öneririr miyim önermem. Kullanıp sorun çıkmadı diyen de var ama genelde o fiyatlardaki monitörler çoğunlukla sıkıntılı oluyor. En ucuz Lenovo G24-20 var diye biliyorum. O da 3300TL.

KS

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
PC Hocasının sistemi iyi. O fiyata monitör var ama öneririr miyim önermem. Kullanıp sorun çıkmadı diyen de var ama genelde o fiyatlardaki monitörler çoğunlukla sıkıntılı oluyor. En ucuz Lenovo G24-20 var diye biliyorum. O da 3300TL.
Tamam ozaman pc hocasının bugün ki çıkardığı sistem bitmeden alabilrsem onu alacağım

KS

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam ben tanımadığı biri için bu kadar uğraşan biri görmedim Allah senden razı olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri