Hocam sistem şu sizce nasıl iyimi uzun ömürlü kullananilirmiyimEvet güvenilirdir.
Bildiğim kadarıyla kutusuyla geliyor. Hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz, hayırlı olsun şimdiden.
Güç kaynağı kötü. Ben güç kaynağını değişmenizi yada yeni aldıysanız iptal edip bütçeniz var ise PC Hocasının RX6600 sistemini almanızı tavsiye edh
İnanın 100 TL daha fazla verecek param yok güç kaynağı idare etmez mi 1 yıl sonra felan değiştirsemGüç kaynağı kötü. Ben güç kaynağını değişmenizi yada yeni aldıysanız iptal edip bütçeniz var ise PC Hocasının RX6600 sistemini almanızı tavsiye ederim.
Elektrik kesintileri falan çok sıkıntı olmazsa sistem için idare edebilir gibi.H
İnanın 100 TL daha fazla verecek param yok güç kaynağı idare etmez mi 1 yıl sonra felan değiştirsem
Hocam bizim burdabi kaç yıldır elektrik kesilmiyor yani idare edermiElektrik kesintileri falan çok sıkıntı olmazsa sistem için idare edebilir gibi.
Akım korumalı priz alın rahat edin diycem ama 100₺ bile veremiyorum dediniz yani kaliteli bir PSU değil 100₺ için tüm sistemi mahvetme şansı var yinede size kalmışHocam bizim burdabi kaç yıldır elektrik kesilmiyor yani idare edermi
Kesin bir şey demek istemiyorum idare etmez derim ama sorun çıkmaz yalan söylemiş oluru. İdare eder desem sistem zarar göre arkamdan haklı olarak laf edersiniz o yüzden sorumluluk almayacak şekilde taksitli bile olsa ben ne olur ne olmaz en fazla 3-5 aya güç kaynağını değiştirirdim.Hocam bizim burdabi kaç yıldır elektrik kesilmiyor yani idare edermi
Hocam 1, 1.5 ay sonra elime para geçecek uygun fiyatlı bir psu atarsanız onu alabilirim bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ve yani sistem psu dışında güzel ve site güvenilirKesin bir şey demek istemiyorum idare etmez derim ama sorun çıkmaz yalan söylemiş oluru. İdare eder desem sistem zarar göre arkamdan haklı olarak laf edersiniz o yüzden sorumluluk almayacak şekilde taksitli bile olsa ben ne olur ne olmaz en fazla 3-5 aya güç kaynağını değiştirirdim.
En ucuz ve kaliteli PSU olarak şuan Sharkoon 650W bir model var o da ara ara 770tl civarına inip 800tl ye falan çıkıyor.Hocam 1, 1.5 ay sonra elime para geçecek uygun fiyatlı bir psu atarsanız onu alabilirim bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ve yani sistem psu dışında güzel ve site güvenilir
Hocam alacağım pc ye uyar mı bide linke bakabilirsiniz başka psu seçeneği varmı belki bir kaç güne bütçemi arttirabilirimEn ucuz ve kaliteli PSU olarak şuan Sharkoon 650W bir model var o da ara ara 770tl civarına inip 800tl ye falan çıkıyor.
Performax PSU kasa içinde geldiğinden PSU seçeneği göremedim. Güç kaynakları genelde standart olur uyumsuzluk gibi bir sorun çıkmaz.Hocam alacağım pc ye uyar mı bide linke bakabilirsiniz başka psu seçeneği varmı belki bir kaç güne bütçemi arttirabilirim
Hocam seni çok yordum biliyorum ama pc hocasının sistemi nasıl peki onu deneyeyimPerformax PSU kasa içinde geldiğinden PSU seçeneği göremedim. Güç kaynakları genelde standart olur uyumsuzluk gibi bir sorun çıkmaz.
PC Hocasının sistemi iyi. O fiyata monitör var ama öneririr miyim önermem. Kullanıp sorun çıkmadı diyen de var ama genelde o fiyatlardaki monitörler çoğunlukla sıkıntılı oluyor. En ucuz Lenovo G24-20 var diye biliyorum. O da 3300TL.Hocam seni çok yordum biliyorum ama pc hocasının sistemi nasıl peki onu deneyeyim
Bide 2.5 civarı monitör bulabilirmiyiz
Tamam ozaman pc hocasının bugün ki çıkardığı sistem bitmeden alabilrsem onu alacağımPC Hocasının sistemi iyi. O fiyata monitör var ama öneririr miyim önermem. Kullanıp sorun çıkmadı diyen de var ama genelde o fiyatlardaki monitörler çoğunlukla sıkıntılı oluyor. En ucuz Lenovo G24-20 var diye biliyorum. O da 3300TL.
Hocam ben tanımadığı biri için bu kadar uğraşan biri görmedim Allah senden razı olsunPC Hocasının sistemi iyi. O fiyata monitör var ama öneririr miyim önermem. Kullanıp sorun çıkmadı diyen de var ama genelde o fiyatlardaki monitörler çoğunlukla sıkıntılı oluyor. En ucuz Lenovo G24-20 var diye biliyorum. O da 3300TL.
Forumda kimseyi tanımıyorum ki. Tanımaya gerek olmadan yardımcı olabiliyorum yine de .Hocam ben tanımadığı biri için bu kadar uğraşan biri görmedim Allah senden razı olsun
Hocam teşekkür ederim pc alınca eğer oyun oynuyorsanız sizle oyun oynamak isterimForumda kimseyi tanımıyorum ki. Tanımaya gerek olmadan yardımcı olabiliyorum yine de .