- Tepki
- 5,046
Emin ol bende biliyorum kaç defa urun kovaladım olmayınca olmadiYani evet doğrusun ya biraz fazla kaçırdım ama adamın kaçırması normal biliyorum o duyguyu çünkü
Emin ol bende biliyorum kaç defa urun kovaladım olmayınca olmadiYani evet doğrusun ya biraz fazla kaçırdım ama adamın kaçırması normal biliyorum o duyguyu çünkü
yada alamayan herkese diyorum. PC Kolik candır. Çoğu popular sitelerden daha iyi iş çıkarıyorlarKardeşim ben sana diyorum PC Kolik takip et orda bence daha iyi sistemler çıkıyor altda yazan sistemi 2 hafta öncesi aldım mükemmel bir gönderim süreci kablolama felan birde beleşe aldım nerdeyse 20k idi + 5k(sıvı soğutucu + 1 tb samsung ssd + anakart upgrade)
hocam onlar fenalar ya zaten asıl olay orda dönüyor ben takip ediyorumdaDa dakiler bile satin almış yani sadece bu forumda olmalarına gerek yous değil mi? Ekli dosyayı görüntüle 27907
Hayır ben sildim emir kipi kullandığın içinHah benim yorumum silinmiş kabalıktan dolayıAlında gerçekleri konuşmuştum
hocam onlar fenalar ya zaten asıl olay orda dönüyor ben takip ediyorumda
ne yazmıştım ya ben o zaman o şekilde konuşacaksınız demiştim diye miHayır ben sildim emir kipi kullandığın için
Hayir Sen benim soruma cevap versene dediğin için silmiştimne yazmıştım ya ben o zaman o şekilde konuşacaksınız demiştim diye mi
Hee iyi yapmışsın o zamanHayir Sen benim soruma cevap versene dediğin için silmiştim
Hee iyi yapmışsın o zaman![]()
Hocam yeter ya bı çözüm bulsunlar benim gibi bir öğrenci tayfa var hatta doğru bu öğrenciye özel sistem çıkarsınlar +1 leyin görsünler lütfen lise ve üniversite öğrencileri olsa çok iyi olur lütfen etiketleyin !!! +1Kronometre tutarak ürün link ve kodu girdik ama ürün sepetten çıkarıldı belki 1 Max 2 sn surdu kodun gelmesiyle girmemiz.Etrafimdaki yigenlerime ve kendime bikac defa sistem almisligim var ama bu günkü sistemde kesinlikle ama kesinlikle bir alicengiz oyunu vardı.Baskada bişey demiyorum
10 saniye mi fazla bile, direkt yapman gerekir di2. ve 3 . turda ürünü alabilen varmı 1. hadi ben kaçırıdm 10 dk sonra bakmışımda. Sepetteki ürün siliniyor stok kalmadı diyor 10. sn de girmeme rağmen ödeme sayfasına 1 kere bile geçemedim.
Bir dümen dönüyor sanki
Tmm abe niye kızıyorsunmerak etme yani öyle haklı olduğun konuda mesajını silmem
Ne 10 saniyesi 2. Stok için 1 saat başında bekledim 3-4 dakika kala sepetten silindi 3. Stok için de 20-25 dakika bekledim ve yine aynısı oldu ekran kaydı da aldım, Lise ve Üniversite öğrencileri için sistem çıkarsınlar10 saniye mi fazla bile, direkt yapman gerekir di
10 sn de kredi kartı bilgilerini girebilen babayiğit varsa çıksın karşıma10 saniye mi fazla bile, direkt yapman gerekir di
Tmm abe niye kızıyorsunVurma abee
![]()
ben ne anlatıyorum ya imkansıza yakın ya bot kullancaksın yada o senkronu çok iyi yakalaman lazım ürün sepete eklendiği an stoklardan siliniyor ne demek biliyon mu(böylede bir mantık olması çok rezalet bir kod tasarımı hatasıdır) bir bot yazarsın Python ile o durmadan istek atar ve sonuca eriştiği an sepete eklerNe 10 saniyesi 2. Stok için 1 saat başında bekledim 3-4 dakika kala sepetten silindi 3. Stok için de 20-25 dakika bekledim ve yine aynısı oldu ekran kaydı da aldım, Lise ve Üniversite öğrencileri için sistem çıkarsınlar