Gençer Gaming Site Hatası?

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Kardeşim ben sana diyorum PC Kolik takip et orda bence daha iyi sistemler çıkıyor altda yazan sistemi 2 hafta öncesi aldım mükemmel bir gönderim süreci kablolama felan birde beleşe aldım nerdeyse 20k idi + 5k(sıvı soğutucu + 1 tb samsung ssd + anakart upgrade)

lyzex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Screenshot_2023-10-11-21-03-24-246_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-10-11-21-03-28-951_com.android.chrome.jpg

Syntax41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Beyler aldim insallah gelir iptal olmaz hayirli olsun alanlara

Ekli dosyalar

• 20231011_210239.jpg
    20231011_210239.jpg
    8.5 MB · Görüntüleme: 31

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Kardeşim ben sana diyorum PC Kolik takip et orda bence daha iyi sistemler çıkıyor altda yazan sistemi 2 hafta öncesi aldım mükemmel bir gönderim süreci kablolama felan birde beleşe aldım nerdeyse 20k idi + 5k(sıvı soğutucu + 1 tb samsung ssd + anakart upgrade)
yada alamayan herkese diyorum. PC Kolik candır. Çoğu popular sitelerden daha iyi iş çıkarıyorlar

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Da dakiler bile satin almış yani sadece bu forumda olmalarına gerek yous değil mi?
Screenshot_20231011-210800.jpg

BayBasri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
2. ve 3 . turda ürünü alabilen varmı 1. hadi ben kaçırıdm 10 dk sonra bakmışımda. Sepetteki ürün siliniyor stok kalmadı diyor 10. sn de girmeme rağmen ödeme sayfasına 1 kere bile geçemedim.
Bir dümen dönüyor sanki

Sayko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Kronometre tutarak ürün link ve kodu girdik ama ürün sepetten çıkarıldı belki 1 Max 2 sn surdu kodun gelmesiyle girmemiz.Etrafimdaki yigenlerime ve kendime bikac defa sistem almisligim var ama bu günkü sistemde kesinlikle ama kesinlikle bir alicengiz oyunu vardı.Baskada bişey demiyorum

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Kronometre tutarak ürün link ve kodu girdik ama ürün sepetten çıkarıldı belki 1 Max 2 sn surdu kodun gelmesiyle girmemiz.Etrafimdaki yigenlerime ve kendime bikac defa sistem almisligim var ama bu günkü sistemde kesinlikle ama kesinlikle bir alicengiz oyunu vardı.Baskada bişey demiyorum
Hocam yeter ya bı çözüm bulsunlar benim gibi bir öğrenci tayfa var hatta doğru bu öğrenciye özel sistem çıkarsınlar +1 leyin görsünler lütfen lise ve üniversite öğrencileri olsa çok iyi olur lütfen etiketleyin !!! +1

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
2. ve 3 . turda ürünü alabilen varmı 1. hadi ben kaçırıdm 10 dk sonra bakmışımda. Sepetteki ürün siliniyor stok kalmadı diyor 10. sn de girmeme rağmen ödeme sayfasına 1 kere bile geçemedim.
Bir dümen dönüyor sanki
10 saniye mi fazla bile, direkt yapman gerekir di

:D merak etme yani öyle haklı olduğun konuda mesajını silmem
Tmm abe niye kızıyorsun :D Vurma abee :D

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
10 saniye mi fazla bile, direkt yapman gerekir di
Ne 10 saniyesi 2. Stok için 1 saat başında bekledim 3-4 dakika kala sepetten silindi 3. Stok için de 20-25 dakika bekledim ve yine aynısı oldu ekran kaydı da aldım, Lise ve Üniversite öğrencileri için sistem çıkarsınlar

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Ne 10 saniyesi 2. Stok için 1 saat başında bekledim 3-4 dakika kala sepetten silindi 3. Stok için de 20-25 dakika bekledim ve yine aynısı oldu ekran kaydı da aldım, Lise ve Üniversite öğrencileri için sistem çıkarsınlar
ben ne anlatıyorum ya imkansıza yakın ya bot kullancaksın yada o senkronu çok iyi yakalaman lazım ürün sepete eklendiği an stoklardan siliniyor ne demek biliyon mu(böylede bir mantık olması çok rezalet bir kod tasarımı hatasıdır) bir bot yazarsın Python ile o durmadan istek atar ve sonuca eriştiği an sepete ekler
Örn: Yaptığım ehliyet sınavı soru çekme işinde sayfadaki tüm verileri çekiyordu kod, ben anca sayfaya girebiliyordum o kadar hızlı bir gram abartma yok ciddiyim

tnccahmt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Gençer gaming sıkıntılı bir site. O siteden her çıkan sistemde bu gibi bir sürü şikayet olmasına rağmen neden o firmayla anlaşılıyor anlamış değilim. Hangi içerik üreticisi o firmayla anlaşma yapıp sistem çıkarsa herkesin sepetinden ürün siliniyor. Geçen DA imzalı sistemi almaya çalışmıştım benim de kredi kartı bilgilerimi kabul etmemişti site. Altyapısı boş bir site ve kullanıcılar mağdur oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri